AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Rakennusmestari (AMK) | Rakennusalan työnjohdon tutkinto-ohjelma | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Rakennusmestari (AMK) | Rakennusalan työnjohdon tutkinto-ohjelma | monimuotototeutus

Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen osaat kuvata rakennusalan perusteet ja hallitset matemaattis-luonnontieteelliset perusteet. Sinulla on myös valmiudet toimia rakennustyömaalla työntekijätasoisissa tehtävissä.

Toisen opiskeluvuoden jälkeen hallitset rakennustyömaan keskeiset toiminnot. Tunnet eri tuotantomenetelmät, tuotannon suunnitteluun ja työturvallisuuteen liittyvät menettelyt, ja pystyt toimimaan rakennustyömaan avustavana työnjohtajana kokeneemman henkilön ohjauksessa.

Kolmannen opiskeluvuoden jälkeen olet syventänyt työmaan toimintoihin liittyvää osaamistasi laadunhallinnassa, tehtäväsuunnittelussa ja kustannusohjauksessa. Kykenet itsenäisesti toimimaan avustavan työnjohtajan tehtävissä.

Osa opinnoista tehdään yhdessä yritysten kanssa projektiopintoina, harjoitteluina ja opinnäytetöinä.

Tavoitteet

Rakennusmestarin koulutus tähtää käytännönläheisiin rakennusalan työnjohtotehtäviin. Rakennusmestarina olet avainhenkilö rakennushankkeissa, joissa tarvitaan saumatonta yhteistyötä monen osapuolen kesken.

Tehtävissä selviytyminen edellyttää, että osaat yhdistää taloudellista ajattelua ja teknistä osaamista. Alalla menestymiseen tarvitset asiakaslähtöistä toimintatapaa ja palveluhenkisyyttä sekä tietotekniikan soveltamista. Perusosaamiseesi kuuluvat matemaattis-luonnontieteelliset ja rakennustekniset valmiudet. Näiden ohella hankit työelämässä tarvittavia johtamis-, ihmissuhde-, viestintä- ja neuvottelutaitoja.

Rakennusalan kansainvälisiä ja monikulttuurisia hankkeita varten saat vahvaa ja laaja-alaista ammattitaitoa, kielitaitoa sekä eri kulttuurien tuntemusta ja kykyä toimia erilaisissa ympäristöissä.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Rakennusmestari (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu