AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | Digitaalinen liiketoiminta | monimuototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Tradenomi (AMK) | Digitaalinen liiketoiminta | monimuototeutus

Tavoitteet

Koulutuksen aikana sinusta kehittyy monipuolinen ja hyvät teknologia-, vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot omaava digitaalisen liiketoiminnan osaaja. Omaan työhösi ja alueen elinkeinoelämään liittyvät kehittämishankkeet tukevat oppimistasi. Vahvat perustiedot, käytännön taidot sekä positiivinen ja innovatiivinen asenne antavat sinulle pohjan jatkuvalle työssä ja elämässä oppimiselle.

Valmistut tradenomiksi, joka ymmärtää verkkoliiketoimintaa kokonaisuutena ja omaa hyvät työelämätaidot. Olet taitava tiimityöskentelijä, kehittämishenkinen ja tiedonhankintataitoinen digitaalisen liiketoiminnan moniosaaja. Kykenet toimimaan vaativissa asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä.

Sisältö

Ensimmäisen opintovuoden jälkeen osaat yrityksen verkkoliiketoiminnan osa-alueiden perusasiat ja perehdyt tarkemmin verkkokaupan liiketoimintamalleihin, innovointiin, tuotteistukseen ja markkinointiin. Hallitset alan tärkeimpien menetelmien käytön sekä osaat toimia vuorovaikutustilanteissa tehokkaasti.

Toisen opintovuoden jälkeen osaat kehittää kannattavaa ja vastuullista verkkoliiketoimintaa sekä siihen liittyvää digitaalista markkinointia ja myyntiä. Tunnet verkkoliiketoimintaa säätelevän lainsäädännön, talouden, toimitusketjujenhallinnan vastuullisuuden ulottuvuudet huomioiden ja osaat viestiä opiskelemillasi kielillä kirjallisesti ja suullisesti. Osaat hyödyntää tuloksellisesti erilaisia digitaalisia markkinointitoimenpiteitä ja profiloida asiakkaita dataa hyödyntäen.

Kolmannen ja neljännen opintovuoden jälkeen osaat edistää verkkokauppayrityksen myyntiä, kansainvälistymistä ja kasvua. Hallitset itsenäisen projektityöskentelyn, osaat koordinoida kokonaisuuksia ja ymmärrät alustatalouden ja arvoverkostojen merkityksen digitaalisessa liiketoiminnassa. Sinulla on valmiudet toimia digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijana eri tehtävissä tai verkkokauppayrittäjänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu