Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus on insinööreille (AMK) suunnattu työelämälähtöinen ylempi AMK-koulutus, joka antaa valmiudet kehittyä hyvää asiantuntemusta vaativissa johtamis- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutuksen voi suorittaa oman työn ohessa.

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutuksen sisältö

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus kehittää erityisesti teknologiapainotteista liiketoimintaosaamista, esimiestaitoja sekä projektien hallintataitoja. Koulutus muodostuu menetelmä- ja liiketoimintaopinnoista sekä teknologiaosaamisen johtamisen syventävistä ammattiopinnoista ja opinnäytetyöstä sekä vapaasti valittavista opinnoista.

Koulutuksen toteutus

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus toteutetaan monimuotoisena, mikä tarkoittaa lähiopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Lähiopetusta on keskimäärin kahtena arkipäivänä kuukaudessa. Koulutuksen aikainen työskentely ja oppimistehtävien sekä opinnäytetyönä tehtävän kehittämishankkeen sitominen opiskelijan työtehtäviin mahdollistaa työnantajaorganisaation toimintojen kehittämisen opintojen rinnalla.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta. (Tutustu tarkemmin pohjakoulutus- ja hakukelpoisuusvaatimuksiin Opintopolussa.)

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK täytä seuraavat tiedot: