Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Itsenäiset maisteriohjelmat

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma, maisteriohjelma

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelmassa perehdytään erikoistumissuunnasta riippuen mm. strategiseen liikepaikkasuunnitteluun, hankinta-,tuotanto- ja logistiikkakonseptien kehittämiseen, markkinointiratkaisujen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen sekä markkinointiviestintään tai strategiseen tietohallinnon johtamiseen. Saat valmiudet luoda ja kehittää palvelu- ja ratkaisukeskeistä liiketoimintalogiikkaa. Erikoistumissuunnaksi voit valita digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin, talousmaantieteen tai toimitusketjujen johtamisen.

Tutkinto-ohjelmasta valmistuttuasi osaat soveltaa tutkimus-, viestintä- ja informaatiolukutaitoja sekä kykenet työskentelemään erityyppisissä verkostoissa ja tiimeissä sekä monipuolisissa organisaatioiden asiantuntija- ja johtotehtävissä omalla erikoistumisalueellasi.

Tutkinto-ohjelman osaamistavoitteet ja sisältö

Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelma on monipuolinen maisteritutkintoon valmistava ohjelmakokonaisuus, jossa voit valita erikoistumissuunnaksesi markkinoinnin, toimitusketjujen johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan tai talousmaantieteen. Markkinoinnin ja arvoketjujen johtamisen tutkinto-ohjelman suoritettuasi

  • osaat tunnistaa ja ratkaista arvontuotantoon liittyviä ongelmia kriittisesti valittujen teoreettisten ja analyyttisten työvälineiden avulla.
  • hallitset arvontuotantoprosessin osa-alueisiin liittyvät keskeiset teoreettis-opilliset näkökulmat.
  • osaat suunnitella ja toteuttaa itsenäisiä, tieteellisen tutkimuksen periaatteita noudattavia projekteja.
  • hallitset analyyttisen ja synteettisen ajattelun ja keskeisten tutkimusmetodien perusteet.

Ohjelma tarjoaa sinulle valmiudet tarkastella yritystoimintaa ja talouden ilmiöitä monitieteisesti sekä tunnistaa, analysoida ja kehittää ratkaisuja kannattavasti, vastuullisesti ja tulevaisuusorientoituneesti. Ohjelmasta valmistuneena osaat soveltaa tutkimus-, viestintä- ja informaatiolukutaitoja ja kykenet työskentelemään erityyppisissä verkostoissa ja tiimeissä. Opetuksessa hyödynnetään vaihtelevasti erilaisia opetus- ja opiskelumuotoja, mutta varsinaista monimuotomallia tai työn ohessa opiskelun mallia ei ole tarjolla.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Kansainvälisen tutkimusyliopiston koulutustarjonta, mutta samalla kompakti kampus ja kodikas tunnelma ovat Turun yliopiston ehdottomia valttikortteja. Yliopisto tarjoaa yli 70 koulutusohjelmaa ja yli 130 oppiainetta 8 tiedekunnassa. Turun yliopistosta valmistuvat ovat luovia ja oma-aloitteisia asiantuntijoita, joille valmiit ratkaisut ja toimintamallit eivät...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

20014 Turun yliopisto