Ylemmät AMK-tutkinnot

Kriisinkestävä sosiaali- ja terveydenhuolto (YAMK)

Pituus
1,5-2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1,5-2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kriisinkestävä sosiaali- ja terveydenhuolto (YAMK)

Kriisinkestävä sosiaali- ja terveydenhuolto (YAMK)

Kehity sosiaali- ja terveydenhuollon riski- ja uhkaskenaarioihin varautumisen, verkostomaisen valmiuden ja toimintavarmuuden ylläpidon asiantuntijaksi!

Kriisinkestävä sosiaali- ja terveydenhuolto YAMK-koulutuksen myötä:

  • Kehityt jatkuvasti oppivaksi sote-kriisinkestävyyden verkostoituneeksi asiantuntijaksi.
  • Tiedostat, tunnistat ja ymmärrät sote-organisaatioihin kohdistuvia erilaisia riski- ja uhkaskenaarioita sekä kehität asiantuntijuuttasi toimiaksesi riskien ja uhkien varautumisen ja torjunnan verkostoissa.
  • Ymmärrät ja osaat edistää sote-organisaatioiden toimintavarmuuden ylläpitoa ja osaat toimia asiantuntijaroolissa osana verkostomaista valmiutta.
  • Osaat järjestelmällisesti hyödyntää ja tuottaa tutkittua tietoa sote-kriisinkestävyyden asiantuntijaroolissasi.
  • Osaat strategisesti ylläpitää työyhteisöjen toimintakykyä ja kasvattaa työyhteisöjen valmiuksia sote-organisaation kriisinkestävyyden varmistamisessa.

Koulutus sopii laajasti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille: sairaanhoitaja (AMK), ensihoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), sosionomi (AMK), fysioterapeutti (AMK), geronomi (AMK), apuvälineteknikko (AMK), bioanalyytikko (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), kätilö (AMK), röntgenhoitaja (AMK), suuhygienisti (AMK), toimintaterapeutti (AMK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Myös Suomessa suoritettu edellä mainittuja tutkintoja vastaava opistoasteen tutkinto antaa hakukelpoisuuden. Varmista oman pohjakoulutuksesi sopivuus hakijapalveluistamme.

YAMK-tutkintonimikkeet ovat sidoksissa Xamkista myönnettäviin AMK-tutkintoihin. Siksi koulutuksesta ei välttämättä saa aiempaan AMK-tutkintoon pohjautuvaa tutkintonimikettä, vaan jonkin niistä tutkintonimikkeistä, joita Xamkilla on valtuus antaa.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan 100 %:sti verkko-opetuksena, ja se sisältää vuorovaikutteisia luentoja, ohjaustapaamisia, seminaareja, erilaisia ryhmätöitä keskusteluineen sekä itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä.

Koulutus edellyttää läsnäoloon ja vuorovaikutukseen sitoutumista lukujärjestyksessä olevina verkko-opetuspäivinä sekä opiskelijoiden ja opettajien yhdessä sopimina täydentävinä yhteisinä opiskelupäivinä.

Itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä on ajallisesti joustavaa – toki tehtävänantojen aikataulujen raameissa.

Täydentävissä opinnoissa (20 op) opiskelijalla on mahdollisuus valita oman kiinnostuksensa mukaisesti myös kampuksilla lähiopetuksena toteutettavia opintojaksoja.

Opintojen tiivis integroiminen oman työyhteisön toimintaan tai Xamkin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan (TKI) on myös mahdollista henkilökohtaisen opiskelusuunnittelun (HOPS) kautta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ylempi AMK

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kriisinkestävä sosiaali- ja terveydenhuolto (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu