Ylemmät AMK-tutkinnot

Palvelumuotoilu | YAMK | monimuotototeutus

Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Palvelumuotoilu | YAMK | monimuotototeutus

Palvelumuotoilussa kehitetään hyviä asiakaskokemuksia käyttäjälähtöisesti ja vahvistetaan liiketoimintaa. Palveluja kehitetään yhdessä käyttäjien, sidosryhmien ja monialaisten asiatuntijaryhmien kanssa. Palvelumuotoilijan työssä palveluja suunnitellaan sujuvammiksi sekä asiakkaan että palveluja tuottavan henkilökunnan kannalta.

Palvelumuotoilun YAMK-koulutus soveltuu laajasti eri alojen ammattilaisille.

Palvelumuotoilun ylempi AMK-tutkinto antaa valmiudet työskennellä monilla eri aloilla, jotka tuottavat palveluita organisaation ulkoisille tai sisäisille asiakkaille.

Koulutus on suunnattu kaikille asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille ammattilaisille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Valmistuttuasi voit työskennellä palvelua tarjoavan yrityksen tai julkisen sektorin asiakasrajapinnassa esimerkiksi palveluiden kehittäjänä, tiiminvetäjänä tai esimiestehtävissä.

Opintojen aikana kehität osaamistasi oman työsi kehitystehtävissä tai käytännön toimeksiannoissa, joissa hyödynnät taustateoriaa aitoihin ongelmanratkaisutilanteisiin. Koulutuksessa haetaan vastauksia muuttuviin ammattialan ja yhteiskunnan asettamiin osaamisvaatimuksiin.

Opiskelu perustuu tekemällä oppimiseen (action learning) sekä monialaiseen yhteistyöhön opiskelijoiden, opettajien, yritysten ja asiantuntijoiden välillä. Opinnoissasi luot tärkeitä monialaisia verkostoja eri opiskelualojen ja työelämän ammattilaisten kanssa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Monimuotototeutus
  • Kouvola
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (YAMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu