Erikoisammattitutkinnot

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Siilinjärvi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Keltainen kaivinkone kaivaa maata.

Koulutuksen suorittamalla lisäät ja päivität alan ammatillista ja substanssiosaamistasi. Opit ymmärtämään työryhmän etuhenkilötyöt ja ammatinohjauksen sekä hallitsemaan turvallisuuden ja talouden. Työssä osaat huomioida kustannustehokkuuden, ja kykenet hahmottamaan työtehtävät laajempien kokonaisuuksien kannalta.

Kokemustasi ja teoriatietoa yhdistämällä pystyt monipuolisiin ongelmanratkaisuihin sekä erikoisosaajana kehittämään tuotteita ja palveluita. Osaat myös arvioida työprosesseja ja huolehtia, että työympäristön työ- ja toimintatavat noudattavat kestävää kehitystä ja eettisiä periaatteita.

Koulutuksen tavoitteet

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto -opinnot suorittanut osaa työskennellä maarakennustyömaalla itsenäisesti, taloudellisesti, joutuisasti ja laadukkaasti. Hän tuntee maaperän, maarakentamisen tavat ja niihin vaikuttavat olosuhteet sekä maarakentamisen materiaalit ja käyttökohteet. Hän osaa soveltaa erikoisosaamistaan työtehtäviensä ratkaisuihin ja suunnitella omat työnsä huomioiden muiden toimenpiteet ja työt. Hän osaa ottaa huomioon työmaan kokonaistilanteen ja toimia yhteistyössä työtovereiden, esimiesten ja asiakkaiden kanssa. Hän osaa toimia turvallisesti ja ammattitaitoisesti maarakennustyömaalla ja hallitsee suorittamiensa tutkinnon osien työt ja tiedot. Hän osaa kuunnella ohjeita ja tulkita piirustuksia ja suunnitelmia. Hän osaa käyttää oikeita työmenetelmiä ja -koneita sekä huoltaa tarvitsemiaan koneita. Hän käsittelee ja varastoi tarvikkeet ja materiaalit ohjeiden mukaisesti ja on riittävän kielitaitoinen. Hän on suorittanut vaaditut turvakortit.

Tutkinnon myötä parannat työllistymistäsi, uralla etenemistäsi ja vahvistat yrittäjyyttäsi. Se antaa sinulle monipuolisen taidon toimia ammattimaisesti erilaisissa infra-alan vaativissa työtehtävissä.

Onko sinulla jo vankkaa kokemusta infra-alalta ja haluat työskennellä alan vaativissa työtehtävissä, työnjohtajan tehtävissä tai kenties työskentelet jo alan yrittäjänä?

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Siilinjärvi
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Edellytetään alan peruskoulutus tai vastaavat tiedot ja taidot. Eduksi katsotaan alan syventävien opintojen suoritus. Lisäksi vähintään viiden vuoden työkokemus alalta. Maarakennusalan ammattitutkinnon suoritus katsotaan eduksi.

Valinta tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Hakeminen tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 250 euroa. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maarakennusalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu