Ammatillinen koulutus

Kuljetuspalvelujen osaamisala | Logistiikan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuljetuspalvelujen osaamisala | Logistiikan perustutkinto

Mies kiipeää autoon
Kuorma-autonkuljettajana työhösi sisältyy tavaroiden kuljettamista pakettiautolla, kuorma-autolla, täys- tai puoliperävaunulla sekä kuorman lastaamista ja purkamista. Huolehdit myös rahtiasiakirjoista sekä kuljetuskaluston kunnosta ja turvallisuudesta. 

Logistiikka-alan perustutkinnon kuljetuspalvelujen osaamisalasta saat hyvät eväät kuorma-autonkuljettajan tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tehtäviin. Careeriassa pääset opiskelemaan nykyaikaisissa oppimisympäristöissä, joissa hyödynnetään uusinta mahdollista tekniikkaa sekä erilaisia simulaattoreita. Tarjoamme sinulle lainsäädännön vaatiman kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksen. 

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka viihdyt auton ratissa ja olet vastuullinen autoilija. Sinulla ei myöskään ole terveydellisiä esteitä alalla työskentelemiseen. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1. 

Käytännön toteutus

Kuljetuspalveluiden koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä työpaikalla oppimisesta.

Koulutuksen kesto voi vaihdella henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan, keskimääräinen kesto on noin 2,5 vuotta.  

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuljetuspalvelujen osaamisala | Logistiikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu