Ammatillinen koulutus

Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Careeria, paikassa Aalto
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Hoitajat potilaan kanssa
Opiskele lähihoitajaksi omassa työssäsi

Työskenteletkö sosiaali- ja terveysalalla, mutta sinulla ei ole vielä alan tutkintoa? Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta saat lisäoppia toimia työssäsi lähellä ihmistä. Lähihoitajana teet tärkeää ja merkityksellistä työtä eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa olevien ihmisten parissa aina lapsista ikääntyneisiin.

Kenelle?

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon oppisopimuskoulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet jo alalla ja haluat suorittaa tutkinnon. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.

Käytännön toteutus

Koulutukseen sisältyy opiskelua oppilaitoksessa ja verkko-oppimisympäristöissä, oppimistehtäviä sekä opiskelua omissa työtehtävissäsi.  Huomioithan, että osallistuaksesi oppisopimuskoulutukseen sinulla tulee olla alan työpaikka, jossa sinulla on työtunteja vähintään 25 tuntia viikossa.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu