AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia, paikassa Helsinki (+2 sijaintia)
Pituus
1–1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1–1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voi suorittaa ammatillisen opettajankoulutuksen.

Koulutuksessa voit suorittaa opettajan pedagogiset opinnot noin vuodessa (12–18 kk) joustavassa monimuotototeutuksessa. Opinnot on suunniteltu niin, että opiskelu on mahdollista myös työn ohessa. Valmistuttuasi sinulla on pedagoginen kelpoisuus oman alasi ammatillisen opettajan tehtäviin Suomessa ja olet oikeutettu käyttämään virallista nimikettä AmO (ammatillinen opettaja).

Koulutuksen sisältö

Ammatillisiin opettajankoulutusopintoihin kuuluu kasvatustieteellisiä ja ammattipedagogisia opintoja. Opinnoissa on huomioitu työelämän ja ammatillisen koulutuksen nykyiset ja tulevat tarpeet. Opintoihin kuuluu myös opetusharjoittelu, jonka voi suorittaa esim. omalla työpaikalla eri alojen oppilaitoksissa, projekteissa, yrityksissä tai kolmannella sektorilla. Harjoittelun ajan ja paikan suunnittelet oman ohjaajasi kanssa, ja sen voi suorittaa yhtäjaksoisesti tai useana erillisenä opetustuntina.

Koulutuksen toteutus

Opettajaopinnot alkavat toukokuussa lähiopiskeluna ja jatkuvat valitsemasi ryhmän aikataulun mukaisesti. Opinnoissa on kontaktipäiviä, joissa vuorottelevat lähi- ja verkko-opiskelu. Lisäksi työskennellään vertaisryhmissä ja tehdään itsenäisesti- ja ryhmässä tehtäviä.  

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Helsinki

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Porvoo

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Turku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakijalla tulee useimmissa tapauksissa olla kolme vuotta oman alasi työkokemusta (ei opetustehtävissä) ja korkeakoulututkinto.

Tutkinto / todistus

Ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot eivät ole tutkintoon johtavaa koulutusta.

Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden opettajan tehtävään. Opinnot suoritettuasi sinulla on pedagoginen kelpoisuus ja olet oikeutettu käyttämään virallista nimikettä AmO, ammatillinen opettaja.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...

Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu