Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
Syksy

Helsinki
Kevät

Video

Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Tietojenkäsittelyn koulutuksessa saat vankan IT- ja liiketoimintaosaamisen yhdistävän ammattitaidon.

Haaga-Helian tietojenkäsittelyn tradenomina olet työnantajien arvostama IT-asiantuntija, joka työskentelee eri kehittämistehtävissä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Haaga-Heliassa voit yhdistää teknologian ja liiketoiminnan osaamiset oppimispolullasi.

Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutus vastaa kehittyviin työelämän tarpeisiin ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden muotoilla omia opintojasi joustavasti. Voit suunnitella henkilökohtaisen oppimispolkusi ja valita osaamista Haaga-Helian koulutustarjonnasta yli tutkintorajojen.

Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksessa hankit ensin perusosaamisen digitaalisista palveluista, ICT-infrasta ja pilvipalveluista, ohjelmistojen kehittämisestä sekä näiden yhteydestä liiketoimintaan. Sen jälkeen suuntaat opintojasi johonkin neljästä teemasta (suuntautumisvaihtoehdot).

Ammatillinen osaamisesi kehittyy aidoissa työtilanteissa, kuten yrityksille tehtävissä projektitöissä ja työharjoittelussa. Samalla voit verkostoitua IT-alan työnantajien kanssa.

Monipuoliset työmahdollisuudet kansainvälisellä ja nopeasti kehittyvällä alalla

Haaga-Heliassa sinulla on mahdollisuus keskittyä vahvuuksiisi tai kehittää itseäsi monialaisesti. Tradenomikoulutus tarjoaa opiskelijoille vankan IT-ammattilaisen osaamispohjan lisäksi neljä suuntautumisvaihtoehtoa, jotka sisältävät mielekkäitä oppimispolkuja:

1) Digitaaliset palvelut

  • Digitaalisten palveluiden suuntautumisopinnot valmentavat sinua toimimaan monikanavaisten digitaalisten palveluiden liiketoimintalähtöisenä kehittäjänä.
  • Oppimispolut: digitaalisen palvelun kehittäjä, palvelumuotoilija, UX-/UI-suunnittelija, Front End -kehittäjä (Digitaaliset palvelut).

2) Ohjelmistokehitys

  • Opinnoissa korostuvat ohjelmistokehittämisen menetelmät, prosessit ja työkalut. Erityistä huomiota kiinnitetään myös ohjelmistotuotantoon liiketoimintana.
  • Oppimispolut: Full Stack -kehittäjä, Back End -kehittäjä, Front End -kehittäjä (käyttöliittymäohjelmoija), tietokanta-asiantuntija.

3) ICT-infra ja pilvipalvelut

  • Opinnoissa korostuvat erityisesti palvelinratkaisut, käyttöjärjestelmät, tietoverkot ja tietoturva sekä yksittäisen palvelun että organisaation näkökulmasta.
  • Oppimispolut: järjestelmäasiantuntija, pilvipalveluasiantuntija, tietoturva-asiantuntija.

4) ICT ja liiketoiminta

  • Valmistu ICT-ratkaisuja hyödyntäväksi liiketoiminnan kehittäjäksi sekä tietohallinnon asiantuntijaksi.
  • Oppimispolut: ICT-ratkaisukonsultti, tietohallinnon asiantuntija, tietojärjestelmäasiantuntija, data-analytiikan kehittäjä.

Oman kiinnostuksesi mukaan voit yhdistellä tutkintoosi opintoja useasta suuntautumisesta tai muista Haaga-Helian tutkinnoista. Tarjolla on esimerkiksi kattavasti erilaisia yrittäjyysopintoja, ja autamme sinua tarvittaessa myös oman yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Haaga-Heliassa opiskellaan lähellä työelämää. Projektit toteutetaan yhteistyöyritysten kanssa, ja työharjoitteluun on tarjolla useita vaihtoehtoja. Tutustu myös englanninkieliseen IT-alan tradenomikoulutukseen.

Monimuotototeutus

Monimuoto-toteutuksessa opintojaksot tarjotaan pääsääntöisesti etäopetuksena (sisältää verkon välityksellä toteutettavia opetussessioita), verkko-opetuksena (itsenäinen opiskelu, ajasta riippumatonta) tai lähiopetuksena ma–to klo 17.40–20.30.

Monimuodon etä- ja verkko-opetustarjontamme on laajaa ja kattavaa, joten monimuoto-opiskelijoiden on mahdollista suorittaa lähes koko tutkinto etänä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: