Sivuston käyttötapa: Mobiili

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Strategiatyö organisaatioissa

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Strategiatyö organisaatioissa koulutus antaa valmiudet toimia vaativissa strategiaprosessien asiantuntija-, kehitys- ja esimiestehtävissä, liiketoiminnan suunnittelu- ja johtotehtävissä tai jonkin toiminnon vetäjänä tai itsenäisenä yrittäjänä.  Valmistuneet osaavat suunnitella ja toteuttaa strategiaprosesseja, johtaa muutosta sekä kehittää organisaation toimintaa ja kilpailukykyä eri osa-alueilla ja erilaisissa toimintaympäristöissä.

Opintojen sisällöissä ja oppimistehtävissä huomioidaan globalisoituvan toimintaympäristön edellyttämät osaamiset ja työelämässä tapahtuvat muutokset.  Tutkinnon opetuskielet ovat suomi ja englanti. Opintojen opetuskieli on suomi, mutta opintojaksoissa hyödynnetään englanninkielistä aineistoa.

Tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa, mikä edesauttaa työelämän kehitystehtävien yhdistämisen opintoihin. Työn ja opintojen yhdistäminen vahvistaa juuri niitä taitoja ja osaamisia, joita opiskelija tarvitsee edetäkseen uralla. Opintojaksoilla ja oppimistehtävissä ratkotaan liiketoiminnan ajankohtaisia haasteita yrityksissä ja muissa organisaatioissa. Opintojaksoilla hyödynnetään vierailijaluennoitsijoita ja yritysesimerkkejä. Lisäksi opinnäytetyö on kehitysprojekti työelämän ja organisaatioiden kontekstissa. Valmistuneiden esimerkkinimikkeitä ovat strategia-asiantuntija, kehityspäällikkö, liiketoiminnan johtaja, strategiajohtaja ja toimitusjohtaja

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK) täytä seuraavat tiedot: