Ammatillinen koulutus

Hierojakoulutus

Helsingin Hieronta-Akatemia, paikassa Helsinki
Pituus
10 kuukautta
Hinta
2 600 EUR
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Aamuryhmä 20.8.2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
10 kuukautta
Hinta
2 600 EUR
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Aamuryhmä 20.8.2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Hierojakoulutus

Hierojakoulutus / Helsingin Hieronta-Akatemia

Asiantunteva, laadukas ja joustava hierojakoulutus keskeisellä paikalla Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Laadukasta ja monipuolista opetusta 

Helsingin Hieronta-Akatemian opettajilla on vankka kokemus hieronnan opettamisesta ja asiakkaiden hoitamisesta. Koulutus on suunniteltu valmistamaan opiskelijat läpäisemään hieronnan näyttötutkinto ja valmistumaan koulutetuiksi hierojiksi. Helsingin Hieronta-Akatemian missiona on kouluttaa urheiluhierojia ja tutkinnon lisäksi painotammekin vahvasti urheiluhierontaa. Koulutus tuotetaan yhteistyössä Helsingin Hieronta-Akatemian laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Asiantuntijaverkosto on rakennettu alan ammattilaisista, joilla on arvostettu asema urheilualalla. Lisäksi oppilaitos tekee yhteistyötä eri alojen SM-tason urheilijoiden kanssa, joita opiskelijat pääsevät hoitamaan ohjaajan valvonnassa osana tutkintoon kuuluvaa harjoittelua. 

Lisäksi Helsingin Hieronta-Akatemian koulutukseen kuuluu myös muita aihealueita, kuten purentalihasten ja raskausajan hierontaa, luentoja kivusta ja hermoston toiminnasta sekä kinesioteippauksen perusteita. Helsingin Hieronta-Akatemia kannustaa opiskelijoitaan laajentamaan osaamistaan jatkokoulutuksilla. Perinteeksi onkin muodostunut palkita koemenestyksestä ilmaisilla osallistumisoikeuksilla! 

Joustavuutta ilta- ja aamuryhmän ansiosta 

Opiskelusta on haluttu tehdä oikeasti joustavaa, jotta voit halutessasi opiskella esimerkiksi töiden ohella. Sama opetus järjestetään kahdesti viikossa. Voit valita joko aamu- tai iltaryhmän ja tarvittaessa käydä korvaamassa väliin jääneen oppitunnin tai kertaamassa toisessa opetusryhmässä. 

Aamuryhmä 20.8.2024 – 19.06.2025
Lähiopetus tiistai- ja torstai-aamuisin klo 9.00 – 12.30 + kaksi viikonloppua (la-su) koko koulutuksen aikana.

Iltaryhmä 19.08.24 – 19.06.2025
Lähiopetus maanantai- ja keskiviikko-iltaisin klo 17.00 – 20.30 + kaksi viikonloppua (la-su) koko koulutuksen aikana.

Opetussisällöt, materiaalit ja etuudet

Anatomiaan perehdytään suomenkielisen oppimateriaalin ja Vk-kustannuksen Reittiopas Ihmiskehoon -oppikirjan avulla. Lisäksi käytössä on verkkopohjainen oppimisympäristö sekä videopankki erilaisista hoitotekniikoista. 

Koulutuksen hintaan sisältyy työpaita sekä sähköinen opiskelijakortti. Helsingin Hieronta-Akatemian opiskelijoilla on aina mahdollisuus osallistua jatkokoulutuksiin alennettuun hintaan. Koulutus kuuluu Kelan opintotuen piiriin.

Ohjattu työharjoittelu 

Työharjoittelu on mahdollista suorittaa täysin ohjatusti. Työharjoittelun valvontaan osallistuvat koulun opettajat sekä hierojina ja osteopaatteina toimivat ammatinharjoittajat. Harjoittelun tavoitteena on viedä teoria käytäntöön ja oppia lisää aitojen asiakastapausten kautta. Harjoitteluohjaajan tehtävänä on tarvittaessa auttaa asiakkaan tutkimisessa ja hoidossa sekä keskustella opiskelijan kanssa hoidettavista asiakastapauksista.

Yrittäjämäinen työote 

Yrittäjyys on yksi yleisimmistä tavoista työllistyä hieronta-alalla. Helsingin Hieronta-Akatemian koulutus tarjoaa valmiudet toimia yrittäjänä. Osana opintoja opiskelijat harjoittelevat ammattimaisesti koulun klinikalla ja saavat käytännön kokemusta asiakaspalvelusta, ajanvarauksesta, laskutuksesta ja yrittäjämäisestä työotteesta. Yrittäjyysopintojen vierailevat luennoitsijat tuovat arvokasta tietoa ja kokemusta yrittäjyydestä.

Opinnoissa menestyvät työllistyvät varmasti 

Helsingin Hieronta-Akatemia on rakentanut yhteistyöverkoston Suomen Urheiluhierontakeskuksen kanssa tukemaan opiskelijoidemme työllistymistä opintojen päätyttyä. Lisäksi oppilaitos tarjoaa osalle opiskelijoista työllistymismahdollisuutta Helsingin Hieronta-Akatemiassa. 

Tule mukaan koulutukseen ja aloita matkasi kohti hierojan ammattia!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Aamuryhmä 20.8.2024

  • Monimuotototeutus
  • Helsinki

Iltaryhmä 19.8.2024

  • Monimuotototeutus
  • Helsinki

Hakeminen

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella oppilaitoksen omilla kotisivuilla.

Kustannukset

Valittavana on kaksi tapaa suorittaa koulutus:

Kurssimaksu 2600 euroa + 150 tuntia työharjoittelua

Kurssimaksu 1350 euroa + 250 tuntia työharjoittelua

Koulutuksen voi maksaa kerralla tai osamaksulle 5:ssä tai 10:ssä erässä. Oppikirjat, työpaita sekä näytöt sisältyvät koulutuksen hintaan. Koulutuksemme kuuluvat Kelan opintotuen piiriin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin Hieronta-Akatemia
Ruusulankatu 11 B
00260 Helsinki

Asiantunteva, laadukas ja joustava hierojakoulutus keskeisellä paikalla Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Helsingin Hieronta-Akatemian opettajilla on vankka kokemus hieronnan opettamisesta ja asiakkaiden hoitamisesta. Koulutus on suunniteltu valmistamaan opiskelijat läpäisemään hieronnan näyttötutkinto ja valmistumaan koulutetuiksi hierojiksi. Helsingin Hieronta-Akatemian missiona on kouluttaa urheiluhierojia ja tutkinnon lisäksi painotammekin vahvasti urheiluhierontaa. Koulutus tuotetaan yhteistyössä Helsingin Hieronta-Akatemian laajan...

Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin Hieronta-Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu