Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Itsenäiset maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelma

Tietojärjestelmätieteessä ollaan kiinnostuneita informaatioteknologian hyödyntämisestä yksilöiden ja organisaatioiden toiminnassa. Tietojärjestelmätieteilijä on moniosaaja, joka ymmärtää teknologisia ilmiöitä teknisestä, liiketoiminnallisesta ja organisatorisesta näkökulmasta sekä osaa suunnitella ja kehittää palveluita ja järjestelmiä organisaatioiden toiminnan parantamiseksi ja kuluttajatarpeiden tyydyttämiseksi.

Tietojärjestelmätieteen opetus ja tutkimus keskittyvät esimerkiksi tietojärjestelmien kehittämiseen, muutosten hallintaan, innovaatioiden johtamiseen tietohallinnon johtamiseen, palveluliiketoimintaan, kyberturvallisuuteen ja ohjelmistoliiketoimintaan.

Maisteriohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ymmärrystä tieteenalan tutkimustuloksista ja niiden soveltamisesta käytäntöön, opiskelijoiden taitoja IT-alan asiantuntija- ja johtotehtäviin sekä opiskelijoiden kykyjä tieteelliseen ajatteluun ja analyyttiseen työhön.

Hakeminen

Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelmaan valitaan 40 uutta opiskelijaa suorittamaan kauppatieteiden maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tietojärjestelmätieteen maisteriohjelma täytä seuraavat tiedot: