AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ensihoitaja | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani
Pituus
4 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ensihoitaja | monimuotototeutus

Tervetuloa opiskelemaan ensihoitajaksi Kajaanin ammattikorkeakouluun. Ensihoitajan tutkinto-ohjelmasta saat myös sairaanhoitajan pätevyyden sekä laaja-alaisen osaamisen akuuttihoitotyöhön. Opinnot mahdollistavat sinulle monipuoliset vaihtoehdot työskennellä sairaalan ulkopuolisessa ensihoidossa, perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa sekä sosiaalihuollossa. 

Ensihoitaja on ensi- ja hoitotyön asiantuntija, joka toimii vastuullisesti monipuolisessa ja ajoittain vaativassakin ympäristössä. Ensihoitajalta vaaditaan kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja tilanteen hallintaan, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä. Ensihoitaja suuntautuu äkillisesti sairastuneen tai vammautuneen potilaan hoidon tarpeen arviointiin sekä toteuttamiseen terveydenhuollon hoitolaitosten ulkopuolella. Ensihoitaja kohtaa usein potilaan ensimmäisenä ja tarvittaessa ensihoito kuljettaa potilaan tarkoituksenmukaisimpaan hoitoyksikköön. 

Opintojen sisältö

Ensihoidon opinnot keskittyvät vahvan teoriapohjan muodostamisen lisäksi monimuotoisiin käytännön harjoituksiin sekä simulaatio-opetukseen. KAMK:ssa opiskelu toteutetaan läheisessä yhteistyössä työelämän kanssa. Toimit jo opiskeluiden aikana aktiivisessa vuorovaikutuksessa työelämän kanssa, sekä syvennyt moniammatilliseen yhteistyöhön myös viranomaistoimijoiden kanssa.  

Ensihoitaja tutkinto-ohjelman suoritettuasi saat ensihoitaja (AMK) ja sairaanhoitaja (AMK) tutkintonimikkeet.  Ensihoitaja (AMK) -tutkinto antaa pätevyyden toimia hoitotason ensihoitajana Sosiaali- ja terveysministeriön määrittämien vaatimusten mukaisesti. 

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena, jolloin voit mahdollisuuksiesi mukaan työskennellä opiskelun ohessa. Opiskeluun sisältyy mm. lähitunteja, etä- ja itsenäistä opiskelua, ryhmässä ja tiimeissä opiskelua, verkko-opintoja, harjoittelujaksoja sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Osassa opintoja on läsnäolovelvoite. Opiskelussa opiskelija itse on aktiivinen toimija ja oppija. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kajaani
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ensihoitaja | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu