Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja

Stadin AO
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja

Perustason ensihoidon koulutuksen suorittanut henkilö kykenee hyödyntämään erityisesti ensihoitotyössä vaadittavaa erikoistuneempaa osaamista. Hyväksytysti suoritettu tutkinto antaa valmiudet työskennellä esimerkiksi pelastuslaitosten ensihoitopalveluyksiköissä, sairaankuljetusyrityksissä, päivystyspoliklinikoilla sekä leikkausosastoilla.

Tutkinto antaa hyvän pohjan:

  • äkillisesti sairastuneen tai vammauteneen hoitamiseen
  • moniammatilliseen viranomaisyhteistyöhön
  • hälytysajossa toimimiseen
  • potilaan ensihoitoon ohjaamiseen
  • sekä terveyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, perustason ensihoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja täytä seuraavat tiedot: