Ylemmät AMK-tutkinnot

Matkailualan kehittäminen ja johtaminen | restonomi | YAMK | verkkototeutus

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Matkailualan kehittäminen ja johtaminen | restonomi | YAMK | verkkototeutus

Matkailualan kehittäminen ja johtaminen, Restonomi, YAMK

Restonomi YAMK koulutus antaa sinulle valmiudet olla matkailu- ja ravitsemispalvelualan kehittäjä ja suunnannäyttäjä. Koulutus avaa alan tulevaisuudennäkymiä, palvelualan johtamisen ja kehittämisen välineitä sekä valmiuksia työn kehittämiseen. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu johtamisopinnoista, työelämän kehittämisen menetelmistä ja alakohtaisista valinnaisista opinnoista, joissa korostuvat palveluiden, tapahtumien ja asiakaskokemuksen johtaminen ja kehittäminen. Opinnot antavat valmiuksia toimia asiantuntijana, kehittämistehtävissä sekä johtajana.
Matkailu- ja ravitsemisalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto avaa sinulle mahdollisuuksia kehittää omaa työtäsi tai etsiä entistä haastavampia työtehtäviä. Tutkinto antaa sinulle kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin, joihin vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on suunniteltu jo työelämässä toimiville ammattilaisille ja toteutetaan verkko-opetuksena. Opinnoissa korostuvat itsenäinen työskentely, etätehtävien tekeminen (Moodle oppimisalusta) sekä intensiiviopintojaksot. Etäopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Opinnoista suurin osa toteutetaan suomen ja osa englannin kielellä. Osa opetuksesta toteutetaan kumppanuusyhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto rinnastetaan ylempään korkeakoulututkintoon.
Keskeinen osa tutkintoa on 30 opintopisteen laajuinen kehittämistehtävä, joka suunnitellaan ja toteutetaan niin, että se tukee työyhteisön kehittämistä.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutus antaa valmiuksia analysoida ja arvioida oman alan palveluprosessien ja palvelukulttuurin muutostarvetta sekä opettaa soveltamaan niitä alan ja alueen proaktiiviseen kehittämiseen. Koulutus antaa valmiuksia kehittää matkailu- ja ravitsemisalan yrityksen toimintaa ja omaa toimintaasi. Opinnot antavat sinulle paremmat valmiudet suoriutua monipuolisista alan työtehtävistä, joissa erityisesti kansainvälisyys, sähköistyminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen korostuvat.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutus on suunniteltu jo työelämässä toimiville ammattilaisille ja toteutetaan monimuoto-opiskeluna.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (YAMK), Master of Hospitality Management

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan kehittäminen ja johtaminen | restonomi | YAMK | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu