AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Restonomi (AMK) | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Restonomi (AMK) | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Restonomi

Kareliasta valmistuneenarestonomina olet palveluiden ammattilainen, joka osaa tuottaa onnistuneen asiakaskokemuksen ja matkailupalvelun.

Restonomina tiedät, miten asiakaskokemus muodostuu ja mitä ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottaminen vaatii. Restonomikoulutuksessa opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja markkinoimaan matkailupalveluja. Opintojen aikana luot perustan omalle työurallesi. 

Restonomiopinnoissa perehdyt matkailu- ja palveluliiketoimintaan. Opintojen keskeisiä teemoja ovat asiakasymmärrys, palveluiden tuotteistaminen, myynti- ja markkinointiosaaminen ja vastuullinen palvelujen tuotanto. Matkailu- ja palveluliiketoiminnan osa-alueita ovat esimerkiksi majoitus- ja ravitsemispalvelut, ohjelmapalvelut sekä tapahtumatuotanto. 

Monimuoto-opinnot koostuvat verkko-, etä- ja lähiopinnoista. Monimuoto-opiskelu tarjoaa joustoa opintojen suorittamispaikkaan ja –ajankohtaan, mutta edellyttää sinulta itsenäistä opiskeluotetta. Osallistumista vaativaa verkossa tapahtuvaa etäopetusta on 2-3 iltapäivää viikossa. Lähiopetusta kampuksella Joensuussa on 2-3 päivää 2-3 kertaa lukukaudessa. Lähijaksojen välillä opiskelet itsenäisesti ja saat ohjausta verkko-oppimisympäristössä.

Työharjoitteluilla on keskeinen asema opinnoissa. Harjoitteluissa ja työelämäprojekteissa tutustut matkailu- ja ravitsemisalan monipuolisiin työtehtäviin. Voit myös hakeutua Karelia-ammattikorkeakoulun Y-akatemiaan, jossa opiskelet monialaisessa tiimissä yrittäjyyttä. 

Aikaisemmin tai muualla hankittu osaamisesi on mahdollista hyväksilukea osaksi tutkintoa. 

Restonomi työelämässä

Matkailu- ja palvelualat ovat kasvavia toimialoja. Yksityiset palvelut ovat Suomen suurin työllistäjä. 

Sinulla on laajat mahdollisuudet toimia monenlaisissa tehtävissä palveluiden parissa.  Ammattinimikkeitä ovat mm. palveluvastaava, vastaanottopäällikkö, vuoropäällikkö, ravintolapäällikkö, myynti-/ markkinointisihteeri, tapahtumatuottaja, projektikoordinaattori ja matkailualan yrittäjä. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu