Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Tammikuussa 2020
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kajaani
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus

Matkailun koulutus, restonomi

Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus

Restonomin monimuotokoulutus antaa sinulle valmiudet matkailualan kehittämistehtäviin, alan myynti-, markkinointi- ja tuotantotehtäviin, esimiestehtäviin sekä itsenäiseksi yrittäjäksi.

Matkailu- ja ravitsemisalan monitoimiosaajalle on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Kajaanin ammattikorkeakoulussa alkava koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä matkailun monitoimiosaajaksi. Koulutuksessa saat valmiudet matkailualan kehittämistehtäviin, alan myynti-, markkinointi- ja tuotantotehtäviin, esimiestehtäviin sekä itsenäiseksi yrittäjäksi.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Restonomin ammattiopinnoissa keskitytään matkailu- ja ravitsemisalan keskeisiin sisältöihin kuten esim. vastuulliseen, asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen liiketoimintaosaamiseen, esimiesosaamiseen ja tapahtuminen sekä matkailutuotteiden kehittämiseen. Koulutuksen myötä sinusta kehittyy monialaiseen yhteistyöhön kykenevä matkailualan osaaja. 

Opinnoissa huomioidaan työelämälähtöisyys. Opintojen aikana on mahdollisuus rakentaa yhteistyötä tai verkostoitua alueen matkailun elinkeinoelämän kanssa ja työn opinnollistamisen avulla on myös mahdollisuus yhdistää opiskelu ja työn tekeminen esim. alueen yrityksissä.

Opinnos suoritetaan monimuoto-opiskeluna, joka tapahtuu pitkälti itsenäisesti etäopiskeluna ja verkko-oppimisympäristöjä hyödyntäen. Lähikontaktitapaamisia on opintojen aikana 1–2 kertaa kuukaudessa. Lähikontaktitapaamissa voidaan hyödyntää myös verkkoympäristöjä. Opinnot kestävät keskimäärin 3,5 vuotta, mutta nopeutetuissa opiskeluvaihtoehdoissa voi restonomitutkinnon suorittaa jopa 2–2,5 vuodessa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailun koulutus | restonomi | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: