Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kajaani
Ylemmät AMK-tutkinnot

Matkailualan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Matkailualan koulutus

Matkailualan kehittäminen ja johtaminen, YAMK

Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia matkailu- ja ravitsemispalvelualan kehittäjänä ja suunnannäyttäjänä. Opinnot avaavat alan tulevaisuudennäkymiä, palvelualan johtamisen ja kehittämisen välineitä sekä antavat valmiuksia työn kehittämiseen. 

Koulutus koostuu johtamisopinnoista, työelämän kehittämisen menetelmistä ja alakohtaisista valinnaisista opinnoista, joissa korostuvat palveluiden, tapahtumien ja asiakaskokemuksen johtaminen ja kehittäminen. Matkailu- ja ravitsemisalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto avaa sinulle mahdollisuuksia kehittää omaa työtäsi tai etsiä entistä haastavampia työtehtäviä. Tutkinto antaa sinulle kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin, joihin vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto.

Matkailualan koulutuksen toteutus

Opinnot kestävät noin kaksi vuotta työn ohessa. Koulutus on suunniteltu jo työelämässä toimiville ammattilaisille ja toteutetaan joustavana monimuoto-opiskeluna. Itsenäisellä työskentelyllä ja etätehtävien tekemisellä (Moodle-oppimisalusta) on merkittävä rooli opintojen suorittamisesa. Lisäksi opintoihin kuuluu intensiiviopintojaksoja. Lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Suurin osa opinnoista toteutetaan suomen kielellä ja osa englannin kielellä.

Restonomi (YAMK) työelämässä

Matkailualan koulutus antaa valmiuksia analysoida ja arvioida oman alan palveluprosessien ja -kulttuurin muutostarvetta sekä opettaa soveltamaan niitä alan ja alueen kehittämiseen. Koulutus antaa valmiudet kehittää matkailuyrityksen toimintaa ja omaa toimintaasi.

Opinnot antavat paremmat valmiudet suoriutua monipuolisista matkailualan työtehtävistä, joissa erityisesti kansainvälisyys, sähköistyminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen korostuvat.

Hakeminen

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tarkoitettu soveltuvan ammattikorkeakoulun, soveltuvan korkeakoulututkinnon tai vastaavan ulkomaisen tutkinnon suorittaneille. Koulutuksen pääsyvaatimuksiin kuuluu myös vähintään kolmen vuoden työkokemus koulutusta vastaavalta alalta.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Restonomi (YAMK), Master of Hospitality Management

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan kehittäminen ja johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailualan kehittäminen ja johtaminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: