AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani (+2 sijaintia)
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Rakennusalalla tarvitaan osaajia. Meidän tavoitteemme Kajaanin ammattikorkeakoulussa on tehdä sinusta sellainen. Rakennustekniikan insinööriopinnoista saat laajat perustiedot, joiden pohjalta sinä päätät suunnan urallesi.

Rakennustekniikan insinööriopinnoista saat laajat perustiedot rakennusinsinöörin urallesi. Laboratorioharjoituksissa, yhteistyöprojekteissa teollisuuden kanssa sekä opintoihin kuuluvan harjoittelun aikana pääset kokeilemaan oppimiasi asioita käytäntöön.

Suuntautumisvaihtoehdot

Tyypillisesti vaihtoehtoiset ammattiopinnot valitaan toisen vuosikurssin syksyllä ja niihin liittyvät opinnot, suuntautumisopinnot, toteutetaan kolmannen ja neljännen vuosikurssin aikana. Suuntaavat ammattiaineet valitaan toisen vuoden keväällä ja niihin liittyvät opinnot suoritetaan kolmantena ja neljäntenä vuotena.

Voit valita kaksi suuntautumisvaihtoehtoa seuraavista vaihtoehdoista:

Tuotantotekniikan suuntautumisvaihtoehdossa perehdyt rakennustyömaan tuotantotekniikkaan ja tuotannon ohjausmenetelmiin. Opit tuntemaan rakennusliikkeen hankintatoimen perusteet ja logistiikan merkityksen materiaali- ja tietovirtojen hallinnassa. Suuntautumisvaihtoehdon suoritettuasi sinulla on myös valmiudet verrata useita erilaisia vaihtoehtoisia työmenetelmiä halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Isännöinnin suuntautumisvaihtoehdossa perehdyt asuin- ja kiinteistöosakeyhtiöiden talous- ja henkilöstöhallintoon, kirjanpidon periaatteisiin sekä asunto-osakeyhtiön sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen tehtäviin. Suuntautumisvaihtoon kuuluvissa laitetekniikan opintojaksoissa opit ymmärtämään kiinteistön laitteisiin ja automaatiotekniikkaan liittyvän tiedonhallinnan merkityksen kiinteistön ylläpidossa.

Puurakentamisen suuntautumisvaihtoehdossa perehdyt puun ja erilaisten puupohjaisten tuotteiden käyttöön rakennusmateriaalina, puun teolliseen käsittelyyn, puutuotteiden markkinointiin ja kansainvälistymiseen. Puurakentamisen tekniset ratkaisut ja puurakentamisen työmaatekniikka tulevat myös tutuiksi. Puurakentamisen suuntautumisvaihtoehdossa paikalliset yhteistyökumppanit ovat keskeisesti mukana opetuksen järjestämisessä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kajaani
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kuusamo
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Raahe
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (11.–25.3.2025)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu