AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | rakennustekniikka | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Insinööri (AMK) | rakennustekniikka | monimuotototeutus

Opiskele insinööriksi, joka ymmärtää kestävän ja ekologisen rakentamisen arvon. Rakennustekniikan opinnoissa perehdyt syvällisesti talonrakennustekniikan eri osa-alueisiin. 

Rakennusala sisältää paljon uusia mahdollisuuksia, esimerkiksi korjausrakentamisessa tai rakennusterveydessä. Etenkin puurakentamisen ennustetaan kasvavan voimakkaasti, ja se onkin erityinen painopistealueemme. Nykyinen rakennustekniikka vaatii jatkuvaa huoltoa, ja Karelian rakennustekniikan koulutus valmistaa sinut paitsi suunnittelemaan ja toteuttamaan myös ylläpitämään rakennuksia.

Rakennustekniikan opinnoissa perehdyt syvällisesti talonrakennustekniikan eri osa-alueisiin. Suuntaudut opinnoissasi joko rakennesuunnitteluun tai rakennustuotantoon. Rakennustekniikka on kansainvälistä toimintaa, ja Karelian kattava yhteistyöverkosto eurooppalaisten rakennusalan yritysten ja korkeakoulujen kanssa mahdollistaa halutessasi opiskelun ja työharjoittelun ulkomailla.

Osa hakijoista valitaan valintakurssin perusteella. Valintakurssi toteutetaan välittömästi hakuajan jälkeen. Tarkemmat tiedot valintakurssista lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä. 

Insinööri työelämässä

Rakennustekniikan insinöörin ammattinimikkeitä ovat muun muassa työmaainsinööri, rakennesuunnittelija, projekti-insinööri, työpäällikkö, myynti-insinööri, suunnittelija ja hankintainsinööri. Tuleva työpaikkasi voi löytyä esimerkiksi rakennusteollisuuden, elinkeinoelämän ja julkishallinnon eri tehtävistä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | rakennustekniikka | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu