AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
4,0 (1 Arvioinnit)

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Onko ihmisen terveys ja hyvinvointi lähellä sinun sydäntäsi? Haaveiletko merkityksellisestä työstä, jota riittää myös tulevaisuudessa? Haluatko opiskella ilman muuttoa ja myöhemmin työllistyä omalle lähialueellesi?

Sairaanhoitajan työ on ihmisläheistä ja monipuolista ja edellyttää oma-aloitteisuutta, suvaitsevaisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua ja kykyä toimia ihmisten kanssa. Opintojen aikana saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon. Tänä päivänä erilaiset teknologiset ratkaisut ovat osa sairaanhoitajan työtä. Pääset tutustumaan myös näihin opintojesi aikana. Sairaanhoitajaksi valmistuneet voivat työskennellä Suomen lisäksi muissakin EU-maissa.

Koulutus totetutetaan monimuoto-opintoina, joten voit mahdollisuuksiesi mukaan työskennellä opiskelun ohessa. Teoriaopintoja suoritetaan keskimäärin kahtena päivänä viikossa ja näiden lisäksi opiskelijan työhön sisältyy muun muassa etä- ja itsenäistä opiskelua, ryhmätyöskentelyä, verkko-opintoja, harjoittelujaksoja sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen kanssa. 

Koulutuksen sisältö

Sairaanhoitajakoulutuksessa vuorottelevat teoriaopiskelu ja ohjattu harjoittelu. Osa harjoittelusta suoritetaan erilaisissa hoitotyön toimintaympäristöissä kotimaassa tai ulkomailla. Koulutuksessa on paljon harjoitustunteja sekä simulaatioharjoituksia. Ammattiopinnot koostuvat terveyden edistämisen, sisätauti-kirurgista hoitotyön, perhehoitotyön, ikääntyneiden hoitotyön ja kotihoidon, palliatiivisen hoidon sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaan hoitotyön opinnoista. Tutkimus, kehittämis- ja innovaatiosaamisen moduulissa opiskellaan tutkimus- ja kehittämistoimintaan ja johtamiseen liittyviä opintoja. Opintojen loppuvaiheessa osaamista suunnataan opiskelijan valitsemalla hoitotyön alueella.

Sairaanhoitaja työelämässä

Sairaanhoitajan (AMK) tutkinnon suoritettuasi voit sijoittua monenlaisiin tehtäviin. Saat valmiudet toimia käytännön hoitotyössä erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa. Voit työskennellä muun muassa avopalveluissa, sairaaloiden vuodeosastoilla, terveysasemien vastaanotoilla, poliklinikoilla ja kotiin vietävien hoitopalveluiden parissa. Lisäksi saat valmiuksia toimia hoitotyön asiantuntijuutta edellyttävissä suunnittelu- ja koordinointitehtävissä.

Sairaanhoitajan tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä myös muissa EU-maissa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kajaani
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Raahe
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
4/5
JK
11 helmi 2015
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu