Ammatilliset perustutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan ohjauksen osaamisala

Kanneljärven Opisto, paikassa Lohja
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan ohjauksen osaamisala

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto

Kiinnostaako eri-ikäisten ihmisten kanssa työskentely? Haaveiletko merkityksellisestä työstä lasten, nuorten tai vaikkapa vanhusten parissa?

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon suorittaneena saavutat ohjauksen, kasvatuksen ja kommunikoinnin tehtävissä tarvittavaa monipuolista osaamista. Alalla tarvitaan hyviä viestintä- vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ottaa huomioon taustaltaan erilaisten ja eri-ikäisten ohjauksen ja tuen tarpeet. Vastuu ohjattavien ja asiakkaiden psyykkisestä ja fyysisestä turvallisuudesta korostuu myös alan osaamisvaatimuksissa. Alalla työskennellään usein osana moniammatillista ryhmää ja/tai verkostoa.

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto on myös hyvä väylä jatko-opintoihin aloille, joissa ohjaus- ja kohtaamisen taidoista on etua – esimerkiksi luokanopettajan tai vaikkapa poliisin opintoihin.

Kanneljärven Opistossa voit valita joko nuoriso- ja yhteisöohjauksen tai varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisalan: osaamisalavalinnan voit tehdä vielä opintojen alkuvaiheessa.

Varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan ohjauksen osaamisala

Lastenohjaaja työskentelee varhaiskasvatuksen tehtävissä huolehtimalla lapsen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hän voi työskennellä myös erilaisten perheiden ja kouluikäisten lasten kanssa. Lastenohjaajan työ on kasvatusta, hoitoa ja huolenpitoa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Lohja
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Lohja
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan ohjauksen osaamisala (180 osp)

Kustannukset

Toisen asteen ammatillinen perustutkintokoulutus on opiskelijalle maksutonta. Myös opiston asuntolassa asuminen ja kouluruokailut ovat Kanneljärven Opiston ammatillisen koulutuksen opiskelijalle maksuttomia. Mahdollisista opintomateriaaleista ja -välineistä opiskelija vastaa itse (esim. kannettava tietokone tai muu tiedonhakuun ja tekstinkäsittelyyn soveltuva laite).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto | varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan ohjauksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kanneljärven Opisto
Karstuntie 537
08450 Lohja

Kanneljärven Opisto – joustavaa opiskelua, sinulle räätälöitynä

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiin Kanneljärven Opistossa on jatkuva haku! Kanneljärven Opisto on Lohjalla Hormajärven...

Lue lisää oppilaitoksesta Kanneljärven Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu