Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Jatkuva haku
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kälviä
Erikoisammattitutkinnot
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto / Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa toimia alan asiantuntija asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Vammaisalan ja erityisen tuen osaamisalan suorittanut vammaisalan erityisohjaaja osaa edistää autismin kirjon henkilöiden osallisuutta ja hyvinvointia, mielenterveyttä ja psykososiaalisista hyvinvointia tai vaikea- ja monivammaisen asiakkaan osallisuutta ja hyvinvointia.

Työvalmennuksen osaamisalan suorittanut työvalmentaja osaa toteuttaa työvalmennuksen asiakasprosessin sekä toimia työelämäasiantuntijana työvalmennuksessa.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto sisältää kaksi osaamisalaa. Osaamisalat ovat vammaisalan ja erityisen tuen osaamisala (vammaisalan erityisohjaaja) ja työvalmennuksen osaamisala (työvalmentaja).

Erikoisammattitutkinto muodostuu kaikille osaamisaloille yhteisestä pakollisesta tutkinnon osasta (60 osaamispistettä), osaamisalan kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (yhteensä 80 osp) sekä valinnaisesta tutkinnon osasta ( 40 osp).

Hakeminen ja kelpoisuus

Hakeminen tapahtuu oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

850 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: