Erikoisammattitutkinnot

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | Mielenterveyden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Iisalmi
Pituus
Sopimuksen mukaan
Hinta
250 EUR
Aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Sopimuksen mukaan
Hinta
250 EUR
Aloitus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | Mielenterveyden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmennuksen osaamisala, työvalmentaja -koulutuksella vahvistat osaamistasi työvalmentajana ja työelämän asiantuntijana! Työvalmentajan työtehtävissä korostuu ratkaisukeskeisyys, työelämän ja yhteiskuntarakenteen hyvä tuntemus sekä monialaisen perustiedon hallitseminen ja soveltaminen yhdessä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa, jotta rakennettu tavoite saavutetaan. Työelämävalmentaja koulutuksen suorittanut henkilö oppii käyttämään työssään uusinta alan tietoa ja kehittämään omaa työtään sekä työyhteisön toimintaa.

Saat koulutuksen jälkeen valmiudet työskennellä sellaisten henkilöiden hyväksi, jotka tarvitsevat erityistä tukea muutos- ja siirtymävaiheissa, jotta pääsevät, voivat pysyä tai palata työelämään. Tavoitteellisten vuorovaikutussuhteiden luominen, ylläpitäminen ja kehittäminen ovat olennainen osa ammatillista osaamista.

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut työvalmentaja osaa toimia alan asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Työvalmennuksen osaamisalan suorittanut työvalmentaja osaa toteuttaa työvalmennuksen asiakasprosessin sekä toimia työelämäasiantuntijana työvalmennuksessa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Monimuotototeutus
  • Iisalmi

Hakeminen

Tutkinto kuuluu SORA-lainsäädännön piiriin, tutustu tutkintokohtaisiin terveydentilavaatimuksiin oppilaitoksen sivuilta.

Hakijalta odotetaan työelämästä kertynyttä kokemusta sekä soveltuvaa ammatillista tutkintoa (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sosionomi (AMK), teknisen alan koulutus tms.) tai muutoin hankittua vastaavan tasoista tietotaitoa. Työkokemus opetus-, ohjaus- tai työvalmennustyöstä on eduksi.
Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka eivät ole toimittaneet riittävää todistusta kielitaidostaan, kutsutaan kielitaidon arviointiin.

Kustannukset

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto 250 €.

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia150 €.

Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto | Mielenterveyden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu