Erikoisammattitutkinnot

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Iisalmi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Kaksi naista

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmennuksen osaamisala, työvalmentaja -koulutuksella vahvistat osaamistasi työvalmentajana ja työelämän asiantuntijana! Työvalmentajan työtehtävissä korostuu ratkaisukeskeisyys, työelämän ja yhteiskuntarakenteen hyvä tuntemus sekä monialaisen perustiedon hallitseminen ja soveltaminen yhdessä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa, jotta rakennettu tavoite saavutetaan. Työelämävalmentaja koulutuksen suorittanut henkilö oppii käyttämään työssään uusinta alan tietoa ja kehittämään omaa työtään sekä työyhteisön toimintaa.

Koulutuksen tavoitteet

Saat koulutuksen jälkeen valmiudet työskennellä sellaisten henkilöiden hyväksi, jotka tarvitsevat erityistä tukea muutos- ja siirtymävaiheissa, jotta pääsevät, voivat pysyä tai palata työelämään. Tavoitteellisten vuorovaikutussuhteiden luominen, ylläpitäminen ja kehittäminen ovat olennainen osa ammatillista osaamista.

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut työvalmentaja osaa toimia alan asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Työvalmennuksen osaamisalan suorittanut työvalmentaja osaa toteuttaa työvalmennuksen asiakasprosessin sekä toimia työelämäasiantuntijana työvalmennuksessa.

Toimitko kuntoutumisen, valmennuksen ja työllistymisen asiantuntijatehtävissä? Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmennuksen osaamisala, työvalmentaja -koulutus palvelee eri hallinnonaloilla työskenteleviä asiantuntijoita.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet. Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Iisalmi
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Tutkintoon haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Opiskelijavalinnat sekä koulutuksen aloitus tapahtuvat joustavasti huomioiden Sinun tarpeesi. Valinta tehdään hakemuksen ja haastattelun perusteella. 

Tutkinto / todistus

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 250 euroa. Oppisopimusopiskelijalle koulutus on maksuton

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu