Erikoisammattitutkinnot

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Syvennä osaamistasi alalla, joka kaipaa osaavia tekijöitä!

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, vauriokorjauksen osaamisala antaa valmiuksia toimia ammattilaisena alalla, jolta eivät työt lopu. Työskentelet ajoneuvokaluston parissa automaalarina tai korikorjaajana vauriokorjaukseen liittyvissä työtehtävissä. Autokorimestarina johdat, suunnittelet ja kehität omaa vastuualuettasi tai yritystäsi.

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinnon myötä laajennat osaamistasi ja päivität tietojasi aina vain nopeammin kehittyvästä ajoneuvotekniikasta. Joustava opiskelupolku mahdollistaa monimuotoisen opiskelun työsi ohella. Lähi- ja verkko-opinnot voivat sisältää muun muassa:

Vaurioiden kustannuslaskenta Vauriokorjausprosessi (korikorjaus, maalaus) Korjaamotalous Vauriokorjauksen ja maalauksen teknisen neuvonnan antaminen Autoalan sähköturvallisuuskoulutus (SFS 6002)

Keudalla on laaja yhteistyökumppanien verkosto alueellaan ja pitkä kokemus yhteistyöstä korjaamoalan yritysten kanssa.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Työskentelet ajoneuvokaluston parissa automaalarina tai korikorjaajana vauriokorjaukseen liittyvissä työtehtävissä. Sinulla on alan ammattitutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot sekä useamman vuoden laaja-alainen työkokemus vauriokorjauksesta. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Ajoneuvoalan perustutkintoon tai Ajoneuvoalan ammattitutkintoon.

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto soveltuu sinulle, jos haluat syventää omaa osaamistasi ajoneuvojen vauriokorjauksen alalla ja kehittää omaa johtamisosaamistasi. Opintojen aikana saat paremmat valmiudet johtaa vastuualueesi henkilöstöä ja taloutta sekä kehittää vauriokorjausprosessien tuloksellisuutta. Koulutuksen ajaksi solmitaan oppisopimus omalle alan työpaikallesi.

Erikoisammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Koulutukseen kuuluu 11 lähiopiskelupäivää Keudan Wärtsilänkadun toimipisteessä Järvenpäässä. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää puolitoista vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Koulutus alkaa seuraavan kerran vuonna 2025.

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen oppisopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Haku aukeaa lähempänä seuraavaa aloitusta.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Markkanen Sami

Opettaja

+358505339664

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Piippo Ulla-Riitta

Opinto-ohjaaja

+358504302753

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu