Erikoisammattitutkinnot

Lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdetyö

Keuda, Verkossa
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdetyö

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Syvennä osaamistasi lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi!

Koulutuksessa opit edistämään toiminnallasi lasten ja nuorten mielenterveyttä ja päihteettömyyttä. Otat työssäsi huomioon lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tietoperustan, käytät lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön hoito- ja kuntoutusmenetelmiä, osaat toimia palvelujärjestelmässä ja moniammatillisissa verkostoissa sekä arvioida, ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi. Työskentelet lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyössä ja haluat syventää osaamistasi. Voit toimia käytännön työtehtävissä edistävän, ehkäisevän, hoitavan tai kuntouttavan lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön yksiköissä. Opintojen aikana toimit em. mielenterveys- ja päihdetyön eri vaiheissa moniammatillisen työryhmän ja verkoston jäsenenä.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Lasten ja nuoren mielenterveys ja päihdetyö (40 osp). Tutkinnon osa Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

40 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää puoli vuotta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon. Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi sinun tulee esittää rikostaustaote opintojen alkaessa, mikäli opinnot sisältävät alaikäisten parissa työskentelyä.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Verkkototeutus

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on verkkototeutus. Opintoihin ei sisälly lähiopetusta. Käytössäsi ovat erilaiset verkko-oppimisympäristöt, joista löydät opiskelumateriaaleja ja tehtäviä. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta. Täydennät verkko-opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Jämsä Anne

Opettaja

+358504150816

Tuusula, Kirkkotie 31

Loponen Jenna

Opettaja

+358504657214

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdetyö? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu