Ammatilliset perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus

Keuda, paikassa Järvenpää
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Haaveiletko työstä rakennusalalla?

Haaveiletko työstä, jossa pääset tekemään talonrunkoja, muuraamaan tai vaikkapa laatoittamaan? Oletko hakenut rakennusalan koulutukseen, mutta suomen kielen taitosi ei vielä riitä koko tutkinnon suorittamiseen? Koulutuksen aikana vahvistat opiskeluvalmiuksiasi ja oppimistaitojasi muun muassa opiskelemalla tehostetusti suomen kieltä työelämälähtöisesti. Rakennusalan koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa rakennusalan perustutkinnon ammatilliset tutkinnon osat tai osia toiminnallisesti.

Koulutuksen sisältö:

Ammatilliseen koulutukseen orientoituminen ja työelämän perusvalmiudet Oppimisen taitojen vahvistaminen (suomen kieli, ammattisanasto, yhteiskunnassa tarvittava osaaminen) Suomen kielen opiskelu ja kielitaidon parantaminen Työssäoppimiseen valmentautuminen (työmaakäynnit) Kahteen työelämäjaksoon osallistuminen (koulutussopimuksella) Rakennusalan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien tai osan suorittaminen Arjen taitojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen Sähköisen työnhaun taitojen päivittäminen ja työmarkkinatilannetta koskevien tietojen lisääminen Työturvallisuuskortin ja tulityökortin suorittaminen Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksessa suoritat rakennusalan perustutkinnon ammatilliset tutkinnon osat tai osia toiminnallisesti.

Laajuus ja kesto

Opintojen laajuus sovitaan kanssasi.. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutus kestää arviolta 1,5 vuotta.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on lähitoteutus. Hankit osaamistasi oppilaitoksen oppimisympäristöissä. Oppimistasi tukevat itsenäiset- ja ryhmätyötehtävät sekä verkko-opiskelu. Täydennät lähiopiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Sidibeh Lamin

Opettaja

+358401744425

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Huuhtanen Tiina

Opinto-ohjaaja

+358504344121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Järvenpää
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Järvenpää
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu rakennusalan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu