Ammatilliset perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu lastenohjaaja- tai nuoriso- ja yhteisöohjaajakoulutus (180 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Pituus
2 – 3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
2 – 3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maahanmuuttajille suunnattu lastenohjaaja- tai nuoriso- ja yhteisöohjaajakoulutus (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Haaveiletko työstä kasvatuksen ja ohjauksen ammattilaisena?

Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä lastenohjaajana varhaiskasvatuksessa tai nuoriso- ja yhteisö-ohjaajana eri-ikäisten kanssa.

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon opintojen jälkeen voit työskennellä erilaisissa kasvatuksen, ohjaamisen ja hyvinvoinnin edistämisen tehtävissä. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky ottaa huomioon eri taustoista tulevien ja eri-ikäisten asiakkaiden tarpeet. Perustutkinto on myös hyvä väylä jatko-opintoihin. 

Varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisena, lastenohjaajana, toimit varhaiskasvatuksen työtehtävissä. Olet perehtynyt pedagogiikkaan sekä erilaisiin ohjaus- ja kasvatusmenetelmiin. 

Nuoriso- ja yhteisöohjaajana hallitset erilaisten ja eri ikäisten asiakasryhmien, kuten kouluikäisten, nuorten, erityisryhmien, aikuisten tai ikäihmisten ohjaamisen ja osallistamisen. Käytät työssäsi monipuolisia ohjausmenetelmiä, kuten liikuntaa, kädentaitoja, kulttuuri-, draama- ja mediakasvatusta, sekä luonto- ja elämystoimintaa.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää kaksi ja puoli vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opinnot toteutetaan päiväkoulutuksena. Lähiopiskelua on vaihtelevasti päivittäin klo 8–15 Keudan Kirkkotien toimipisteessä Tuusulassa. Opintoihin kuuluu aluksi opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja ja paljon suomen kielen opintoja. Seuraava aloitusmahdollisuus on 6.8.2024. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelijaksi hakeutuvan tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Lisäksi rikostaustaote tulee esittää ennen työpaikalla tapahtuvan oppimisen alkua.

Maksaako tämä koulutus?

Koulutus on maksuton.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Jokelainen Minna

Opinto-ohjaaja

+358401875409

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu lastenohjaaja- tai nuoriso- ja yhteisöohjaajakoulutus (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu