Ammattitutkinnot

Media-alan yrittäminen

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Media-alan yrittäminen

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Löydä oma tapasi harjoittaa luovan alan ammattia!

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa valmiuksiasi työllistyä luovien alojen osaajana, työllistää itsesi tai jatkaa opintojasi. Koulutuksessa huomioidaan luovien alojen ammatin erityispiirteet ja pyritään siihen, että löydät oman työskentely-ympäristösi ja ansaintatapasi. Koulutuksen aikana saat käytännön harjoitusten kautta valmiuksia oman osaamisesi hyödyntämiseen työelämän tarpeisiin. Koulutuksen avulla vahvistat omaa ammatillista verkostoasi ja saat osaamista oman liiketoimintasi kehittämiseen ja markkinointiin.

Koulutuksen sisältö keskittyy luovien alojen työelämäosaamiseen ja yrittämiseen sisältäen mm.

Oman osaamisen tunnistaminen ja tuotteistaminen Liikeidean kehittäminen ja liiketoiminnan suunnittelu Oman osaamisen ja liikeidean markkinointi ja myyminen Yrittäjyystaidot ja yrittämisen käytännöt

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit aktiivisesti luovan alan ammattikentällä tai sinulle, jolla on taustalla alan työkokemusta. Koulutus sopii tilanteeseen, jossa sinulla on tarve parantaa työllistymisvalmiuksiasi ja tarvitset yrittäjyysosaamista ja -taitoja. Oman ammattialan substanssin hallinnan lisäksi opinnoissa tarvitaan tietoteknisiä perusvalmiuksia ja tietokonetta.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Media-alan yrittäminen (30 osp). Tutkinnon osa Media-alan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

30 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää seitsemän kuukautta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Mikäli sinulla ei vielä ole luovan alan työkokemusta, Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto voi olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Kustannukset

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta opiskelumaksu on 100 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta. Lisätietoa opiskelumaksusta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Tuusula, Pekka Halosen akatemia

Pääasiallinen opetuspaikka on Pekka Halosen akatemia. Opetusta voi olla myös Järvenpäässä Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä. Lisäksi toteutetaan mahdollisia työelämävierailuja.

Ajankohta

Koulutusaika on 12.8.2024 – 7.3.2025 (ryhmä on täynnä). Haku syksyn 2025 toteutukseen alkaa tammi/helmikuussa 2025. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opetusta on keskimäärin kahtena päivänä viikossa, sisältäen lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä opiskelua sekä yksilö- että pienryhmäohjausta.

Opiskelumuoto

Tämä on lähitoteutus. Hankit osaamistasi oppilaitoksen oppimisympäristöissä. Lisäksi opiskelu voi sisältää esim. itsenäisiä- ja ryhmätyötehtäviä sekä verkko-opiskelua. Täydennät lähiopiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Vuoden 2024 ryhmä on täynnä. Haku syksyn 2025 toteutukseen alkaa tammi/helmikuussa 2025.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Holmlund Christina

Opettaja

+358504150945

Tuusula, Kansanopistontie 60 (Pekka Halosen akatemia)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan yrittäminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu