Ammattitutkinnot

Portaat ravintola- ja catering-alalle

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Portaat ravintola- ja catering-alalle

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Ruokapalveluiden moniosaajaksi!

Koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan oppisopimuskoulutuksena työpaikalla. Opiskelijalle suunnitellaan oma oppimispolku.

Työtehtävät ravitsemispalveluissa toimimisessa:

astiahuolto salaattien valmistus muita keittiön aputöitä (ruokien lämmitys, lisäkkeiden teko, sämpylöiden valmistus) asiakaspalvelu linjaston hoito (kassaosaaminen – huomioitava linjasto/kassa) erityisruokavaliot huomioiden

Työtehtävät palvelu- ja jakelukeittiön toiminnoissa:
astiahuolto salaattien / vitriinituotteiden valmistus palvelu- ja jakelukeittiössä asiakaspalvelu raaka-aineiden ja välitystavaroiden tilaaminen erityisruokavaliot huomioiden.

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osan/osia Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta tai Ruokapalvelujen ammattitutkinnosta. Tarvitset älylaitteen etäopetusta varten. Tutustu Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon sisältöön Opintopolussa Tutustu Ruokapalvelujen ammattitutkinnon sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osan/osia Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta tai Ruokapalvelujen ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

10 – 30 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutuksen kesto sovitaan yksilöllisesti.

Kenelle

Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on verkkopainotteinen toteutus, jossa hankit osaamistasi pääosin verkossa. Käytössäsi ovat erilaiset verkko-oppimisympäristöt, joista löydät opiskelumateriaaleja ja tehtäviä. Lisäksi opiskeluusi voi sisältyä etäopiskelua tai lähiopetusta. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Vaajoensuu Anna-Maria

Opettaja

+358503305439

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Lehtinen Eija

Opettaja

+358401745526

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Portaat ravintola- ja catering-alalle? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu