Ammattitutkinnot

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto (120 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto (120 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Ammattilainen, vahvista osaamistasi uusien elämyksien hyvien asiakaspalveluiden ja ruoan parissa!

Ravintolan asiakaspalvelun ammattilaisena tunnet ruoka- ja juomatuotteet sekä toimit monipuolisesti myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Huolehdit ruuan ja juomien tarjoilusta, laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä vastaat kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta huomioiden mm. kustannukset, myynnin ja erilaisten asiakkaiden tarpeet. Keudassa opiskelet joustavasti ja voit räätälöidä juuri sinun näköisesi tutkinnon.

Tutkinnossa on kaksi osaamisalaa:

baarin asiakaspalvelun osaamisala, baarimestari ravintolan asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija

Ravintolan asiakaspalvelun opinnot tarjoavat monipuolisia sisältöjä mm.:

Ravintolan monipuoliset tarjoilutyöt Baarityöskentely Cocktailbaarissa työskentely Juhlapalvelu tilaisuudet Henkilöstöravintolassa työskentely Kahvilassa työskentely Olutbaarissa työskentely Viinitietous Tuotteen kehittäminen ravintolaan

Voit täydentää osaamistasi opiskelemalla tutkinnon osia muista tutkinnoista esim. ravitsemis-, leipomokonditoria- tai liiketoiminnan aloilta. Lisäksi voit suorittaa opintojen aikana anniskelu- ja hygieniapassin. Pääset opiskelemaan hyvässä oppimisympäristössä ja saat aitoa palautetta, kun järjestämme ravintola- ja juhlapalvelutoimintaa oikeille asiakkaille. Osallistumme myös valtakunnallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo käynyt ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä sekä työskentelet alalla tällä hetkellä. Sinulla tulee olla vahvaa tarjoilu- ja asiakaspalveluosaamista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää opiskelua Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä Järvenpäässä, etätehtäviä/verkko-opintoja ja alan työpaikassa oppimista. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 300 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Heinonen Taina

Opettaja

+358504150957

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto (120 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu