Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Haapavesi
Ammattitutkinnot
 Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto | Koulutuskeskus JEDU

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Elintarvikealan osaamisalan suorittaneena työskentelet elintarvike-, kasvis-, marja- ja hedelmä-, kala ja valmisruokien jalostajana, osaat hygieeniset työskentelytavat. Sinulla on laatuosaamista, raaka-aine- ja tuotetietoutta sekä perustiedot elintarvikelainsäädännöstä, hygieniasta, omavalvonnasta ja työturvallisuudesta. Tutkinnon suorittanut henkilö osaa pakata, myydä ja varastoida elintarvikkeita sekä käyttää erilaisia tuotannon koneita ja laitteita sekä toimia tuotekehitystyössä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Elintarvikejalostajan tutkintoon sisältyy mm. elintarvikehygieniaa, omavalvontaa, yritystoiminnan suunnittelua ja kehittämistä ja elintarviketuotantoa.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetusta 2-3 päivää kuukaudessa. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla alan työpaikka.

Missä työskentelisin?

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät elintarvikkeiden jalostuksessa ja haluavat päivittää osaamistaan.

Elintarvikejalostajan ammattitutkinnon suorittanut henkilö työskentelee elintarvikealan pienissä tai keskisuurissa yrityksissä. Ammattitutkinnon suorittaneilla on monipuoliset perusvalmiudet työskennellä elintarvikejalostuksen perustehtävissä ja/tai itsenäisenä yrittäjänä.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 400 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Luonnontieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

Kytökyläntie 260
Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: