Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija

Teknologian alati laajentuva läsnäolo muuttaa tuntemiamme aloja ja synnyttää jatkuvasti uusia toimenkuvia ja osaamistarpeita työelämässä. Ylempään AMK -tutkintoon johtavalla koulutuksella saa uutta osaamista vastata työelämän ajankohtaisiin muutoksiin ja ennakoida tulevaisuuden haasteita.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija -koulutuksen keskiössä ovat asiakas, osaava alan ammattilainen ja työn muuttuvat muodot digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Koulutuksessa kehitetään ja kehitytään hyödyntämään digitaalisuutta laaja-alaisesti sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Opinnot antavat valmiuksia kehittää, uudistaa, johtaa sekä toimia asiantuntijana sosiaali- ja terveysalalla. 

Sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija -koulutuksen keskiössä ovat asiakas, asiakaskokemus, toimintamallit, palvelut sekä niiden uudistaminen ja kehittäminen digitaalisoituvassa toimintaympäristössä. Opintojaksojen yksityiskohtaiset osaamistavoitteet ja toteutussuunnitelmat ovat nähtävissä opintojaksoille ilmoittautumisen yhteydessä.

Opintojaksojen osaamistavoitteiden lähtökohtana on, että niiden kautta kyetään ennakoimaan ja välittömästi hyödyttämään työelämää. Yhden opintojakson laajuus on 5 op. Opintojakso sisältää tavallisimmin ennakkotehtävän, luennot, kehittämistehtävän ja sen ohjauksen. Kehittämistehtävä tehdään tavallisimmin tiiminä. Opintojakson arviointi sisältää itsearviointia, tiimiarviointia ja opettajan antamana arviointia. Opintojakso arvioidaan numeraalisesti arvosanalla 5-1. Arviointi perustuu eurooppalaisten tutkintojen ja osaamisen viitekehykseen; arviointikehikko EQF7.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Lahti
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (ylempi AMK), Fysioterapeutti (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK)
LAB-ammattikorkeakoulu
Kirkkokatu 27
15140 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu