Ylemmät AMK-tutkinnot

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta | YAMK | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Vantaa
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta | YAMK | monimuotototeutus

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta YAMK-ohjelma on omaleimainen ja sisällöltään ainutlaatuinen ja soveltuu hyvin erilaisiin urapolkuihin.

Koulutuksen sisältö

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta YAMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, johon voi hakea hyvin monipuolisella työkokemus- ja tutkintotaustalla.

Tutkinto rakentuu ydinosaamisesta, täydentävistä opinnoista sekä opinnäytetyöstä. 30 opintopisteen pakollinen ydinosaaminen sisältää kaksi laajempaa osaamisaluetta, tulevaisuuksien ennakointiosaamisen ja asiakaslähtöisyysosaamisen. Ennakointiosaamisen opintojaksoilla perehdyt toimintaympäristön monitorointiin, monitorointitiedon hyödyntämiseen ja skenaariotyöskentelyyn sekä visionääriseen johtamiseen. Asiakaslähtöisyyden opinnoissa perehdyt muuttuvaan kuluttajaa, kehittyviin kumppanuuksiin ja liiketoimintamalleihin sekä asiakaskannattavuuteen.

Saat suurimman osan ydinopinnoista suoritettua jo ensimmäisen puolen vuoden aikana. Sen jälkeen voit valita täydentäviä, vapaasti valittavia, opintoja 30 opintopisteen verran. Voit suorittaa täydentäviä opintoja Tikkurilan ja Leppävaaran kampuksilla. Täydentäviä opintoja on tarjolla laaja valikoima. Täydentävät opinnot suoritat monialaisissa ryhmissä yhdessä muiden YAMK- ohjelmien opiskelijoiden kanssa.

Täydentävien opintojen lisäksi tutkintoon kuuluu opinnäytetyö, 30 opintopistettä. Opinnäytetyö on tutkimuksellinen kehittämishanke, jonka aiheen voit itse valita, mutta voit tehdä opinnäytetyön myös Laurean tutkimus- ja kehityshankkeisiin liittyen. YAMK-ohjelmasta aikaisemmin valmistuneet opiskelijat usein suosittelevat valitsemaan opinnäytetyön aiheen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa opintoja, jotta opintoja voi hyödyntää opinnäytetyön tekemisessä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Vantaa
  • Viimeinen hakuaika: Ei tiedossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Koulutukseen voi hakeutua esim. tradenomi (AMK) tai muulla soveltuvalla korkeakoulututkinnolla. Lisäksi vaaditaan vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu