Sivuston käyttötapa: Mobiili

Verkkokauppa- ja digiosaaja 30 osp

OSAO
Yhteenveto
Noin 5 kuukautta
Elokuu 2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus

Verkkokauppa- ja digiosaaja 30 osp

Onko sinulla kokemusta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä? Haluaisitko vahvistaa verkkokauppa- ja digitaalisen markkinoinnin osaamistasi? Tule mukaan käytännönläheiseen koulutukseen, joka antaa sinulle valmiuksia laajentaa omaa osaamistasi!

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia jatkaa oman alan asiakaspalvelun ja myynnin tehtävien lisäksi verkkokaupan ylläpitämis- sekä digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen tehtävissä. Koulutukseen sisältyy sähköisen kaupankäynnin ja digitaalisen markkinoinnin opintoja.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen alussa on kaksi lähipäivää, muuten opetus tapahtuu Teamsin kautta etäopetuksena. Koulutukseen sisältyy työpaikalla tapahtuvaa oppimista noin kaksi kuukautta.

Koulutuksen sisältö

  • Verkkokaupan perustaminen, ylläpito ja alustat
  • Verkkokaupan logistiikka ja maksuliikenne
  • Verkkokaupan asiakaspalvelu
  • Markkinointiviestinnän muodot, keinot ja asiakassegmentointi palvelumuotoilun näkökulmasta
  • Markkinointiviestintäsuunnitelman laatiminen
  • Digitaalisen markkinoinnin työvälineet
  • Digitaalisen markkinoinnin sisällöntuotanto
  • Digitaalisen markkinoinnin analytiikka
  • Viestintä suomen ja englannin kielellä
  • Työpaikalla tapahtuva oppiminen

Hakeminen

Kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on ennestään asiakaspalvelun ja myynnin työkokemusta ja jotka haluavat laajentaa osaamistaan verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin osalta.

Hakijoilta edellytetään tietotekniikan perusteiden hallintaa sekä mahdollisuutta osallistua sekä lähi- että etäopetukseen. Pääosa koulutuksesta tullaan järjestämään etäopetuksena Microsoft Teamsin kautta, mitä varten opiskelijat tarvitsevat oman tietokoneen. Opinnot edellyttävät myös, että opiskelija pystyy käyttämään omaa mobiililaitetta (matkapuhelin tai padi) opiskelun työkaluna, jolloin opiskelija tuottaa ja julkaisee harjoitustehtäviä omalla mobiililaitteella. Opiskelukielenä on suomi, mutta opiskelijalta edellytetään myös englannin kielen perusteiden osaamista.

Tutkinto / todistus

Verkkokauppa- ja digiosaaja 30 osp

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Pääosa koulutuksesta tullaan järjestämään etäopetuksena Microsoft Teamsin kautta, mitä varten opiskelijat tarvitsevat oman tietokoneen.

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.