Insinööri (AMK), energiatekniikka ja kiertotalous| monimuotototeutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Oulu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Nainen ja mies

Insinööri (AMK), energiatekniikka ja kiertotalous| monimuotototeutus

Onko tuulivoima kannattavaa? Miksi raaka-aineita pitää kierrättää? Energia ja kiertotalous liittyvät jokaisen arkeen. Raaka-aineiden hyödyntämistä sekä energiansäästöä pohditaan jatkuvasti ympäri maailmaa. Ympäristöön, tuotteisiin ja palveluihin liittyviä haasteita ratkotaan energiatuotannon ja kiertotalouteen siirtyvissä yrityksissä, tutkimus- ja kehityshankkeissa. Koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteen. 

Koulutuksen sisältö

Saat energiatekniikan ja kiertotalouden koulutuksessa monipuolisen perustan suunnittelu- ja projektitehtäviin. Valittavanasi on kaksi suuntautumisvaihtoehtoa: energiatekniikka ja kiertotalous.

Energiatekniikan suuntautumisvaihtoehto

Energiatekniikassa keskitytään energiatuotantolaitoksiin, -järjestelmiin, hybridienergiaratkaisuihin, energiamuotoihin liittyviin prosesseihin sekä energian käyttöön, jakeluun ja ohjaukseen. Koulutuksen aikana opit ymmärtämään tehokkaan ja taloudellisen energian tuotannon ja käytön periaatteet. Tutkinnon suorittaminen vastaa koulutuksen osalta kattilaitoksen käytönvalvojan pätevyysvaatimuksen asetettuja vaatimuksia.

Kiertotalouden suuntautumisvaihtoehto

Kiertotaloudessa keskitytään kiertotalouden peruskäsitteisiin ja liiketoimintamalleihin, hiilijalanjälkeen ja elinkaarilaskelmiin, kemiallisiin analyyseihin sekä kiertotalouden kehittämiseen. Kiertotalouden koulutuksessa perehdyt erilaisiin tuotantoprosesseihin ja niiden raaka-aineisiin, sivuvirtoihin ja analyysimenetelmiin ympäristövaikutusten ja talouden huomioiden. Osaat analysoida ja soveltaa materiaali- ja energiavirtoja kiertotaloudessa.

Energiatekniikan ja kiertotalouden uramahdollisuuksia

Työllistymisvaihtoehdot ovat moninaiset, ja ne vaihtelevat alueellisesti ja oman kiinnostuksesi mukaan. Valmistuttuasi voit työskennellä energiatekniikan ja ympäristöalan suunnittelu-, käytönvalvonta-, asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Työpaikkasi voi olla energia- ja vesilaitoksissa, jätehuoltoyrityksissä, teollisuusyrityksissä, kuntien teknisillä osastoilla, ympäristökeskuksissa, energia-alan yrityksissä ja suunnittelutoimistoissa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK), energiatekniikka ja kiertotalous| monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun ammattikorkeakoulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (AMK), energiatekniikka ja kiertotalous| monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: