AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Oulun ammattikorkeakoulu, paikassa Oulu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Kaksi ihmistä

Miten rakennuksiin tuodaan ihmisiä palvelevia uusia ratkaisuja? Miten voit vaikuttaa rakennusten energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen? Talotekniikalla tarkoitetaan kiinteistöön liittyvien teknisten laitteiden ja järjestelmien kokonaisuutta. Tervetuloa opiskelemaan talotekniikkaa Oulun ammattikorkeakouluun! 

Koulutuksen sisältö

Opintojesi alkuvaiheessa vahvistat osaamistasi matematiikassa ja fysiikassa ja tutustut rakennuksen LVIS-järjestelmiin. Jo ensimmäisenä vuonna pääset myös suunnittelemaan pientalon ilmanvaihtoa. Opiskelet alalla tarvittavia mittauksia, mikä antaa pohjaa myöhemmille laboratoriotöille. Opettelet raportoimaan mittauksia ja esittämään oppimaasi suullisesti. Urakointia ja LVI-alan yrittäjyyttä opiskeltaessa hyödynnetään alan yrityksiä.

Suunnitteluprojekteissa suunnittelet vesi- ja viemärijärjestelmät, ilmastoinnin ja lämmitysjärjestelmän alalla käytössä olevilla ohjelmilla. Opinnäytetyön teet tyypillisesti alan yritykseen ja valmistaudut samalla siirtymään työelämään. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on riittävä koulutus LVI-järjestelmien vaativiin suunnittelutehtäviin.

Monimuotoryhmän opiskelu on päiväopiskelijoita itsenäisempää. Lähiopetuspäiviä on yksi viikossa. Muutoin opiskelet verkossa olevien tehtävien, videoiden ja muun materiaalin avulla viikoittain. Monimuotoryhmä mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Tämä vaatii sinulta motivaatiota ja ajankäytön suunnittelua, jotta opinnot etenevät.

Missä LVI-insinööri työskentelee?

LVI-insinöörinä työskentelet tyypillisimmin LVI-suunnittelussa, projektinhoito- tai valvontatehtävissä niin uudisrakennuskohteissa kuin remontoitavissa kohteissa. Pääset suunnittelemaan rakennukseen lämmitys-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiä huomioiden asiakkaan ja rakennuksen käyttäjien tarpeet. Voit toimia myös esimiestehtävissä esimerkiksi kerrostalon LVI-saneerauksissa, tarkastaa LVI-suunnitelmia tai valvoa LVI-järjestelmien asennuksia työmailla.

Korjaus- ja kunnossapitotehtävissä teet esimerkiksi rakennusten kuntoarvioita ja selvität rakennusten energiankulutusta. Näiden pohjalta laadit korjaussuunnitelmia. Tuotekehitystehtävissä taas kehität moderneja LVI-ratkaisuja.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
90250 Oulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu