Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Oulu, Pudasjärvi
Alkavat koulutukset
Oulu Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku
Pudasjärvi
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku

Video

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja

Matkailualalla ja koulutuksessa korostetaan ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa. Alalla tarvitaan iloisia, positiivisia, ulospäin suuntautuneita, oma-aloitteisia, joustavia, työtä pelkäämättömiä ja stressinsietokykyisiä henkilöitä.

Matkailualan perustutkinnon suorittaneella on monipuolinen näkemys matkailuelinkeinosta ja sen rakenteesta sekä matkailijoiden tarpeista ja odotuksista. Tutkinnon suorittaneella on monipuoliset perusvalmiudet matkailualan eri tehtäviin.

Matkailupalvelujen tuottaja työelämässä

Matkailupalvelujen osaamisalalta valmistuu matkailupalvelujen tuottajia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat matkailijoiden tarpeisiin elämyksellisiä matkailupalvelukokonaisuuksia. Koulutuksessa korostetaan liiketoiminnallista osaamista, kansainvälisyyttä ja toimimista monikulttuurisessa työympäristössä, kielitaitoa sekä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja.

Matkailupalvelujen osaamisalan suorittanut voi toimia joko työntekijänä, alihankkijana tai itsenäisenä yrittäjänä käytännön ohjelma- ja oheispalvelutehtävissä matkailun ohjelmapalveluyrityksissä, loma- ja matkailukeskuksissa tai majoituspalvelu-yrityksissä.

Opiskelu

Oulun seudun ammattiopiston matkailupalvelujen tuottajan koulutus koostuu sekä pakollisista että valinnaisista tutkinnon osista. Osaamisalueita ovat muun muassa matkailupalvelujen toteuttaminen ja matkailualan asiakaspalvelu.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, matkapalvelujen tuottaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto


Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja täytä seuraavat tiedot: