Oulun yliopisto

Oulun yliopisto | University of Oulu

"Oulu ei ehkä ole New York, mutta täältä voi tulla kovempaa porukkaa. Näillä leveysasteilla tarvitaan tietynlaista asennetta. Meillä sekä tieteen tekeminen että opiskelijaelämä hoidetaan tinkimättömällä pohjoisen tyylillä. Ja sitä joko rakastaa tai sitten oppii rakastamaan. Asenne voi olla yhtä tärkeää kuin tutkinto. Meiltä saat molemmat."

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyliopisto, jossa tehdään tiedettä arktisella asenteella. Monitieteinen osaamisemme keskittyy etenkin teknologiaan, terveyteen ja kulttuuriin sekä muutoksiin pohjoisessa elinympäristössä. Yliopistossa työskentelee 3000 oman alansa ammattilaista ja opiskelee yli 13 000 opiskelijaa.

Perus- ja jatkotutkintoon tähtäävät koulutukset sekä eri maisteriohjelmat tuottavat työelämässä arvostetun yliopistotutkinnon. Lisäksi osaamisen päivittämiseen tarjoutuu lukuisia mahdollisuuksia avoimen yliopiston koulutustarjonnan, täydennyskoulutuksen ja tiedekuntien täydentävien opintokokonaisuuksien kautta.

Videoesittely

Opiskelijoiden arkea ja unelmia Oulun yliopistossa.

Oulun yliopisto | University of Oulu

Pentti Kaiteran katu 1