Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | digitaalinen valmistus

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Raisio
Ammatilliset perustutkinnot
Digitaalinen valmistus

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | digitaalinen valmistus

Digitaaliseen valmistukseen painottuva taideteollisuusalan perustutkintokoulutus koostuu erilaisten suunnitteluohjelmistojen sekä digitaalisten laitteiden käytön opiskelusta ja niiden hyödyntämisestä tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat niin 3D -mallinnus, vektorigrafiikka kuin kuvankäsittelykin ja valmistat tuotteita mm. laserleikkurin, 3D -printterin, suurkuvatulostimen sekä erilaisten jyrsinten avulla. Koulutus antaa perusvalmiudet työskennellä erilaisissa tehtävissä esimerkiksi tekstiili-, puu- tai metalliteollisuudessa, markkinoinnin, muotoilun tai tuotekehityksen aloilla sekä ohjaustoiminnassa ja yrittäjänä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan kokopäiväopintoina. Opiskelu sisältää lähi- ja etäopetusta sekä osaamisen hankkimista työssä. Koulutuksen kesto riippuu opiskelijalle tehtävästä henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta, jossa huomioidaan opiskelijan olemassa oleva osaaminen.

Työllistyminen

Taideteollisuusalalla työllistytään osaamisalasta riippuen mm. huonekalujen, kiintokalusteiden ja sisustus- ja koriste-esineiden suunnitteluun ja valmistukseen tai rakennusten tai tuotteiden korjaustehtäviin yrittäjänä tai toisen palveluksessa. Alan ammattilaisia toimii lisäksi esimerkiksi opetus- ja neuvontatehtävissä, käsityötuotteita myyvissä liikkeissä, erilaisia tarvikkeita ja aineita myyvissä yrityksissä sekä museo- ja matkailualoilla.

Hakeminen

Hae taideteollisuusalan perustutkintokoulutukseen Rasekoon jatkuvalla haulla suoraan oppilaitoksen verkkosivujen kautta, oletpa sitten nuori peruskoulun tai lukion päättänyt tai aikuinen, jolla on jo aiempi ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto. Rasekon taideteollisuusalan koulutukset eivät ole mukana valtakunnallisessa yhteishaussa.

Hakeminen koulutukseen alkaa maaliskuussa 2021.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | digitaalinen valmistus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | digitaalinen valmistus täytä seuraavat tiedot: