Ammattitutkinnot

Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala

Jalkojenhoitotyön osaamisala

Jalkojenhoitajan (AT) koulutuksen suoritettuasi hallitset jalkojen iho- ja kynsisairauksien hoidon, jalkaongelmien ennaltaehkäisyn ja ortoosien teon hyödyntäen alan uusinta tietoa. Koulutus antaa valmiudet yrittäjän toimimiseen.

Koulutuksen sisältö

Terveysalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Ammattiosaajana toimiminen terveysalalla (45 osp)
  • Jalkojenhoitoyön osaamisala (90 osp)

Valinnainen tukinnon osa:

  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen (15 osp)

Koulutus muodostuu lähiopetuspäivistä oppilaitoksessa, itsenäisesti suoritettavista verkko-opinnoista, ohjatusta käytännön harjoittelusta oppilaitoksen oppimisympäristössä sekä mahdollisesti käytännön työn harjoittelusta alan työpaikoissa. Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan (noin yksi vuosi). Lähipäiviä on 6 – 10/ kk. Opetus toteutuu ilta- ja lauantaiopetuksena.

Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella. Edellytyksenä on tutkinnon suorittamiseen vaadittava terveys ja toimintakyky, sekä riittävä kielitaito. Terveysalan ammattitutkinnon tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista on ohjeet Opetushallituksen määräyksessä Tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset ammatillisessa koulutuksessa (OPH-5-2018).

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina; lähiopetus oppilaitoksessa, etä- ja verkkotehtävät sekä harjoittelu Rasekon jalkaklinikalla. Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimuksen edellytyksenä on alan työpaikka, joka on halukas solmimaan oppisopimuksen kanssasi.

Kenelle

Terveysalan ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää sellaista vaativaa terveysalan osaamista, jota on käytännössä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöillä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta

  • Monimuotototeutus
  • Raisio

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. 

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on pohjalla jokin sosiaali- ja terveydenhuollon alan koulutus. Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, lähtötasosi huomioiden.

Tutkinto / todistus

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT)

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisena koulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 €/tutkinnon osa. Koulutusmaksun lisäksi opiskelija hankkii jalkojenhoitotyössä tarvittavat instrumentit ja työasun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu