Ammattitutkinnot

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa (+1 sijaintia)
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
800 EUR
Aloitus
19 syyskuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Lähiopetus
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
800 EUR
Aloitus
19 syyskuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto antaa sinulle käytännön eväät toimivan ja hyvinvoivan työyhteisön rakentamiseen. Koulutus on sinua varten, oletpa sitten esihenkilötyösi alkuvaiheessa tai konkari, joka haluaa kehittyä ihmisläheisessä johtamisessa. Koulutukseen on  jatkuva haku – ilmoittaudu vaikka heti! Opiskelet joustavasti etänä ja voit halutessasi valita myös lähipäiviä eri paikkakunnilla.

Hakeminen

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinnossa kehität oman esihenkilötyösi tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Opit antamaan ja käsittelemään palautetta ja sekä hoitamaan työpaikalla eteen tulevia tilanteita inhimillisellä ja asiantuntevalla otteella. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet ohjata tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. 

Esihenkilönä tai tiimivastaavana toimit suunnannäyttäjänä ja autat tiimiäsi onnistumaan omassa työssään. Esihenkilö tuo työpaikalle uusia toimintamalleja ja rakentaa luottamusta johdon ja työntekijöiden välille. Hän luo tiimiinsä toimivan vuoropuhelun. Hyvä esihenkilötyö parantaa työhyvinvointia ja sitä kautta tuottavuutta sekä organisaation toiminnan kannattavuutta.  

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto sopii uusille esihenkilöille sekä vastikään operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille, tiimivastaaville ja asiantuntijoille. Se sopii myös kokeneille esihenkilöille, jotka haluavat kehittää johtamis- ja vuorovaikutustaitojaan. Jos olet jo kokenut esihenkilö, vaihtoehtonasi on myös Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Vi erbjuder den här examen även på svenska.

Kustannukset

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. 
Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Rastor-instituutin oppisopimuskoulutus on maksuton. Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.