Ammattitutkinnot

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

Sedu, paikassa Seinäjoki
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

kolme hymyilevää naista ja kannettavia tietokoneita

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle tiimin vetäjä tai vastuullinen esihenkilö, joka olet kiinnostunut johtamistaitojesi kehittämisestä. Voit olla urallasi jo pitkällä tai vasta aloittanut roolissasi.

Kehität koulutuksen aikana tiiminvetäjän taitojasi sekä esihenkilön roolissa toimimista. Saat vahvistusta työhyvinvointiin, ongelmanratkaisuun ja perehdyttämiseen liittyviin taitoihin. Syvennyt tarkemmin henkilöstötyöhön, kehittämissuunnitteluun, asiakassuhteiden hoitamiseen tai toiminnan kannattavuuteen. Pääset koulutuksen aikana verkostoitumaan muiden opiskelijoiden eli eri alojen johtajien, esimiesten, asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Koulutuksen aikana syvennät omaa johtamisosaamistasi, tiimitaitojasi sekä kehittämiseen ja muutoksen johtamiseen liittyvää osaamistasi.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa:

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Voit valita kaksi osa-aluetta, joihin haluat syventyä opintojen aikana (valinnaiset tutkinnon osat):

  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnittelu
  • Asiakassuhteet
  • Toiminnan kannattavuus

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto sosiaali- ja terveysalalle

Voit suorittaa myös lähiesihenkilötyön ammattitutkinnon sosiaali- ja terveysalalle. Tämä esihenkilökoulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan lähiesihenkilöille, jotka johtavat työryhmää. Saatat toimia myös työryhmäsi jäsenenä päivittäisissä työtehtävissä. Voit hakeutua koulutukseen riippumatta siitä, oletko urallasi jo pitkällä, vai vasta aloittanut roolissasi.

Kehität koulutuksen aikana tiiminvetäjän taitojasi sekä esihenkilön roolissa toimimista. Saat vahvistusta työhyvinvointiin, ongelmanratkaisuun ja perehdyttämiseen liittyviin taitoihin. Syvennyt tarkemmin henkilöstötyöhön, kehittämissuunnitteluun, asiakassuhteiden hoitamiseen tai toiminnan kannattavuuteen. Pääset koulutuksen aikana verkostoitumaan muiden opiskelijoiden eli eri alojen johtajien, esihenkilöiden, asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Koulutuksen aikana syvennät omaa johtamisosaamistasi, tiimitaitojasi sekä kehittämiseen ja muutoksen johtamiseen liittyvää osaamistasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen osallistumismaksu on 790 euroa.

Oppisopimuksella suoritettava koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu