Sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheilijan ammatillinen koulutus

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot
 Urheilijan ammatillinen koulutus / Stadin AO

Urheilijan ammatillinen koulutus

Stadin ammattiopisto tarjoaa mahdollisuuden urheiluvalmennukselle ammatillisen koulutuksen yhteydessä. Mahdollisuus on tarkoitettu tavoitteellisesti urheileville henkilöille, jotka haluavat yhdistää ammatillisen koulutuksen ja harjoittelun tehokkaasti. Urheilijan ammatillinen koulutus on mahdollista suorittaa kaikissa Stadin ammattiopiston tarjoamissa perustutkinnoissa.

Lisätietoa koulutuksesta

Urheilijan ammatilliseen koulutukseen osallistuminen tarkoittaa sitä, että opiskelija pystyy yhdistämään urheiluvalmennuksen osallistumisen ja ammatilliset opinnot. Hän saa tutkintoonsa suorituksia urheiluvalmennukseen osallistumisesta. 

Urheilun ja opiskelun yhdistäminen vaatii aina opiskelijalta itseltään sitoutumista ja paljon omatoimista työskentelyä onnistuakseen. Valmennus toteutetaan aamupäivisin oppilaitoksessa yhteistyössä pääkaupunkiseudun urheiluakatemian Urhean kanssa lajiryhmissä. 

Hakeminen

1. Hae opiskelemaan Stadin AO:hon joko yhteishaussa tai jatkuvassa haussa.

2. Toimita huolellisesti täytetty Hakulomake urheiluoppilaitokseen – lomake Stadin ammattiopiston hakutoimistoon.

Hakulomake sekä lisätietoa hakemisesta löytyvät Stadin ammattiopiston kotisivuilta.  Lisätietoja hakemisesta saa myös lähettämällä yhteydenottopyynnön.

  Tutkinto / todistus

  Ammatillinen tutkinto

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheilijan ammatillinen koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Stadin AO

  Stadin AO

  Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


  Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Stadin AO

  Hattulantie 2
  00550 Helsinki

   Näytä puhelinnumero
  www.hel.fi

  Tilaa lisätietoa

  Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Urheilijan ammatillinen koulutus täytä seuraavat tiedot: