3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ikaalinen
Ammatilliset perustutkinnot
3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto | IKATA

3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto

3D -tulostuksen ja mallintamisen artesaani tekee tuotesuunnittelua ja tuotteita hyödyntäen eri tulostustekniikoita, kuten FDM, SLA, SLS, SLM ja materiaaliruiskutus. Lisäksi hän valmistaa malleja ja tuotteiden prototyyppejä käsityövälineillä ja koneilla.

Ammatissa tarvitaan visuaalista silmää, kädentaitoja ja kolmiulotteista hahmotuskykyä.

Opintojen sisältö

Tutkinto koostuu tuotesuunnittelusta, mallien ja prototyyppien valmistuksesta, tulostustekniikoista, luonnosten, esityskuvien ja mallien tekemisestä kuvallisin esitystekniikoin, kuvankäsittely- ja 3D -mallinnusohjelmia ja 3D -tulostuslaitteita käyttäen.

Sijoittuminen työelämään

3D -tulostuksen ja mallintamisen artesaaneja työskentelee tuotekehitystehtävissä teollisuudessa, muotoilu- ja arkkitehtitoimistoissa, museoissa, tv:n ja teatterien tarpeistossa ja lavasteiden valmistajina, sekä yrittäjinä. Opiskelu antaa valmiuksia muotoilualan jatko-opintoihin korkeakouluissa.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, tuotteen valmistuksen osaamisala, 3D- tulostuksen ja mallintamisen artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

» Ikata somessa

Ikata on valtakunnallisesti arvostettu, Suomen suurin ja laaja-alaisin taideteollisuusalan oppilaitos ja se on osa SASKY koulutuskuntayhtymää. Ikata tunnetaan erikoisalojen kouluttajana sekä alansa kehittäjänä. Artesaaneiksi opiskelevat ja valmistuneet ammattilaiset ovat menestyneet voitokkaasti mm. Vuoden Artesaani sekä Taito-Finlandia kilpailuissa. 3D-tulostus ja mallintaminen,...


Lue lisää oppilaitoksesta Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Matti Mäenpää

Loistava ja lämmin ilmapiiri. Oppilaiden ja opettajien yhteistyö saumatonta. Itse suorittanut metalliartesaanin tutkinnon ja nyt menossa muotoilu ja mallintaminen. Suosittelen kaikille.

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta 3D-tulostus ja mallintaminen | artesaani | taideteollisuusalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: