Ammattitutkinnot

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittaneella on talonrakennusalan ammattitytöntekijältä edellytettävä ammattitaito, joutuisuus. Hän toimii laadukkaasti ja taloudellisesti sekä osaa toimia työmarkkinoiden pelisääntöjä noudattaen. Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittanut hallitsee ammattialansa taidot ja tiedot ja osaa soveltaa niitä ratkaistessaan työtehtäviin liittyviä ongelmia. Hän hoitaa ammattialansa tehtävät itsenäisesti muuttuvissakin toimintaympäristöissä ja suunnittelee työnsä sekä mahdollisesti myös muiden töitä huomioiden muut toimijat. Hän kykenee opastamaan muita ja valvomaan muiden suorittamia tehtäviä. Hän viestii ja tuottaa tarvittaessa tehtäviinsä liittyviä tekstejä suomeksi tai ruotsiksi.

Koulutuksen sisältö

Talouden, työn ja työympäristön hallinta tutkinnon osa on pakollinen tutkinnon osa ja sen laajuus on 30 osp. Tämän tutkinnon osan suoritettuasi ymmärrät rakennusalan yritystoiminnan pääperiaatteet ja osaat toimia asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Toimit työmarkkinoiden pelisääntöjen mukaan ja huomioit työhösi liittyvät laatuvaatimukset sekä turvallisuus- ja ympäristöriskit. Ymmärrät rakenteiden rakennusfysikaaliset toiminnat ja osaat huomioida ne laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Osaat käyttää talonrakennuksessa käytettäviä koneita ja tunnet rakennusmateriaalien ominaisuudet sekä käyttötarkoitukset. Ymmärrät nykyaikaisen tietotekniikan merkityksen omassa työssäsi.

Tutkintoon sisältyy myös työpaikalla tapahtuvaa oppimista, josta sovitaan työpaikan kanssa koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Koulutuksen alussa opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa otetaan huomioon myös opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen. HOKSissa sovitaan opinnoista ja niiden suorittamistavoista sekä mahdollisista tukitoimista.

Koulutukseen voivat hakeutua perustutkinnon suorittaneet tai muutaman vuoden työelämässä kyseisissä työtehtävissä toimineet.

Jatko-opintomahdollisuudet

Tutkinto antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Mänttä
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua perustutkinnon suorittaneet tai muutaman vuoden työelämässä kyseisissä työtehtävissä toimineet.

Koulutukseen on jatkuva haku, hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hakijat kutsutaan haastatteluun ennen valintaa.

Opintojen aloitus joustavasti lukuvuoden aikana.

Tutkinto / todistus

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 € (alv 0 %), oppisopimuskoulutuksessa ei opiskelijamaksua.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakennusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

Ammatillinen koulutus on kannattava vaihtoehto

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu