Tuotantotekniikan ammattitutkinto | levy- ja hitsaustekniikan osaamisala

Mäntän seudun koulutuskeskus
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Mänttä
Ammattitutkinnot

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | levy- ja hitsaustekniikan osaamisala

Oletko jo suorittanut kone- ja metallialan perustutkinnon tai onko sinulla kokemusta hitsauksesta? Kiinnostaako sinua hyvät työllistymismahdollisuudet? Metalliteollisuus tarjoaa tulevaisuudessa haasteita ammattilaisille.

Levy- ja hitsaustekniikan osaamisalan suorittanut osaa työskennellä itsenäisesti hitsaavan teollisuuden valmistustyötehtävissä. Hän osaa valmistaa vaatimusten mukaisia teräsrakenteita, osakokonaisuuksia tai niiden osia ja hänellä on työssä vaadittavat pätevyydet suoritettuna. Levy- ja hitsaustekniikan osaamisalan suorittanut voi työskennellä levytöissä, hitsaajana tai levyseppähitsaajana konepajateollisuudessa, rakennustyömailla tai laivanrakennusteollisuudessa.

Kesto

Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Koulutuksen kestoon vaikuttaa tutkinnon henkilökohtaistaminen henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Tarkempi lähiopetuksen määrä riippuu jokaisen opiskelijan aikaisemmasta osaamisesta. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Hakeminen

Mahdollisuus hakeutua Mäntän seudun koulutuskeskuksessa järjestettäviin ammattitutkintoihin jatkuvan haun kautta.

Tutkinto / todistus

Tuotantotekniikan ammattitutkinto 

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 € (alv 0 %), oppisopimuskoulutuksessa ei opiskelijamaksua

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto | levy- ja hitsaustekniikan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Mäntän seudun koulutuskeskus Facebookissa

Mäntän seudun koulutuskeskus

» Mäntän seudun koulutuskeskus somessa

Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Koulutus Mäntän seudun koulutuskeskuksessa on nykyaikaista ja monipuolista. Oppilaitos tarjoaa runsaasti verkko-opintoja, joiden kautta voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. Verkko-opetukseen painottuva ammatillinen peruskoulutus on joustavaa ja sopii eri ikäiselle opiskelijalle....


Lue lisää oppilaitoksesta Mäntän seudun koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mäntän seudun koulutuskeskus

Virtasalmentie 14
35800 Mänttä

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto | levy- ja hitsaustekniikan osaamisala täytä seuraavat tiedot: